Scudo Sports

Eskişehirli Çaylaklar Bisiklet Grubu

mertcan gölge

Forum Bağımlısı
Tepki
511
eskişehir de 05.01.2010 tarihinde kurulmus olan yaş aralığı 14-23 olan kişilerden oluşmakda. bu grubu kurarak eskişehirdeki pedaldaşları bir araya getirerek birlikte geziler piknikler kamplar uzun yollar ... gibi aktiviteleri yapmak birlikte bir sohbet ortamı oluşturmak için bu gün yani 05.01.2010 tarihinde bu grubu kurduk eskişehirdeki ister dağ ister yol bisikleti olan tüm arkadaşlara kapımız açık yaklaşık 10-11 kişiyiz bu gruba isteyen herkes gelebilir herkese iyi vites attırmalar:D

Scudo
muhteşem bir gündü bizi orada toplayan ali abiye ve mertcan kardeşim çok teşekkür ediyorum tabi gelenlerede :)

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
konuyu yeni gören arkadaşların dikkatine yarın atatürk stadyumunun açık sahasında bulunana bisiklet klübünde antremanlar vardır herkes gelebilir.Şu an için çaylaklar bisiklet klübü olarak tam kadro antremanlara başladık

motobecane_mirage3 sanırım seninde klasik bir yol bisikletin var.bendede var bir tane antika istersen sende gel eskişehirdeki diğer yol bisikletçileri ile tanışmaktan mutlu olurum

Bu konu kilitlemeli/silinmeli. Çünkü aynı isimde bir grup bu forumda mevcut. Aynı yerlere gidiliyorsa aynı grupsa tek bir başlık altında olması daha güçlü kılacağına inanıyorum.

@çaylak26

Ben klübe antramanlara geliyorum ama, sizin saatlerle benim geliş saatim daha çakışmadı, belki haftasonlarında birlikte antramana çıkarız. Görüşmek üzere.

@hakanozhan

haklısın hakanozhan; Eskişehir'de ne var ne yok diye dün akşam biraz baktım foruma da başım döndü. Her Eskişehir başlıklı konunun altında aynı kişilerden gelmiş mesajlar, farklı bölümler altında benzer konu başlıkları...

tek elden konuyu toparlarsak daha kolay bir araya geleceğimize ve forumu verimli kullanacağımıza inanıyorum.

aslında bütün eskişehir başlıklı konuları tek bir yere toplasak çok iyi olur resmen konu çöplüğü oluştu

tamamdır abi şimdi tanıdım hatta karşılaşmıştık seninle

bu grup nerede toplanıyor?

Ben gurubunuza katılmak isterdim ama ezik bir bisikletim var ama birde ilcede oturuyorum.

ezik bisiklet diye birşey yok hiç kafana takma önemli olan altındaki değil sensin;)

arkadaşlar bi çaylak olarak sadece elimden geldiğince gezilere katılıyorum ama malesef okulum nedeniyle antremanlara gelemiyorum bu ara bi gezi düzenlesek ne zamanır buluşamıyoruz veya oturup biyerde sohbet ederiz ilk tanışmaadaki gibi uzun süreir bir araya gelemedi çaylaklar:D

Geri