JusTiMe
Siyah Bisiklet Delisi
- Tepki
- 1.079
- İsim
- emre
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar kişide (hiç emin değilim söküp saymadığım için) 53lü aynakol mevcut rublesi ise 25 6 vitesli benim merak ettiğim şey ise bunun bisikletindeki zincir benim 27 bisikletimde cn-hg53 zincirime çok benziyor olması neyse yakında bunu deneme deneyeceğim. Eski olan bu bisikletin mtb ile aynı olması ihtimali var mı? Yol bisikletinde zincirler farklı biliyorum da eskilerinde aynı olma ihtimali olabilir mi? Bu arada deneme yapacaklarımın arasında 44lü dişliyi takmak olacak hazır onu çıkartmışken
2.sorum daha var tabi Bu bisikleti ne yapabiliriz rublesi vidalı tip ön bsa'ya benziyor ama pekte emin değilim. Bunları söküp anlayacağız da ne yapılabilir geliştirme amaçlı? Vites kolları ömrümde ilk kez görmüş olduğum kadro yanında ileri geri çektirmeli attırıcılar mevcut
2.sorum daha var tabi Bu bisikleti ne yapabiliriz rublesi vidalı tip ön bsa'ya benziyor ama pekte emin değilim. Bunları söküp anlayacağız da ne yapılabilir geliştirme amaçlı? Vites kolları ömrümde ilk kez görmüş olduğum kadro yanında ileri geri çektirmeli attırıcılar mevcut