Scudo Sports

Eski Yarış Bisikleti Aranıyor

omertugrul

Üye
Tepki
10
eski model kadrosu temız yarıs bısıkletı arıyorum kotu durumda olabilir kendim toparlamayı duşünüyorum elinde olan varsa bakabilirim. Ayrıca hurdacılarda bulabilceğimi söyleyenler olmustu o konudada bilgisi olan paylasabilirse memnun olurum. Şimdiden tesekkürler

Scudo
Eski bisikletlere hala binenlere imreniyorum.
Her şeyi hızla tükettiğimiz şu zamanlarda eskilerin kıymetini bilmek güzel...
Zaten eskilerin sağlamlığı, işçiliği yenilerin birçoğunda yok sanki.

Umarım aradığınızı bulursunuz.
Sağlıcakla!

Konunun yeri burasi degil.

Ancak madem acmissiniz soyleyeyim ben bir tane yapmaktayim ve satmayi dusunuyorum bir kac icinde biter foruma ilani koyarim fiyatta anlasiriz. Hosunuza gidecektir mutlaka.

bisiklet hakkında bıraz bilgi verebilirmisiniz yada herangi bi resim de olabilir

Merhaba
Bende Sovyet Sport var.İlgilenirseniz.Görüşelim.

Bisiklet için toplam 600-650 civarı düşündüm genel maliyet olarak ogrenci olduğumdan zamanla para biriktirerek üstüne parçalarını ekleyin toparlamayı düşünüyorum ama toparlama işi için öncelikli olarak iyi bir kadroya ihtiyacım var

Ömer bey bizde 54 kadro bir lemond var. cromoly kadro... C.Athena vites sistemli oldukça temiz durumda ama söylediğiniz rakama zor. bence biraz bütçenizi arttırın 1.100 verebilme şansımız olabilir. tabi kadro boyu size uyarsa...

(link)

Chromoly Bianchi Kadro seti satılık
Fiyat aralığı da sana uygun

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/229064_10151100691447482_610050923_n.jpg

Okadar verebileceğimi düşünmüyorum zaten aradığım kadroyu buldum sayılır teşekkür ederim :)

Geri