Scudo Sports

Eskİ Bİsİkletler Çöp Değildir Hareketi

Tepki
15
Bir köşede unutulmuş/terk edilmiş bisikletlerin tekrar kullanılmasını sağlayarak bisiklet kullanımının yaygınlaşmasını ve böylece dünyamızın lehine minik de olsa bir adım atmayı hedefleyen proje.
grup şimdilik kendisini (link) adresinde ifade ediyor ve (link) adresindeki Fbook grubunda geliştiriyor.
Eski Bisikletler Çöp Değildir hareketi belli bir bölgeye ait değildir ve herkese açıktır.
Her insanın bir bisikleti vardır!

Scudo
böyle bir proje olduğunu geçenlerde e-mail adresime gelen bir mesaj'da okumuştum.Desteklenmesi gereken güzel bir hareket.

Tebrik ediyor ve elimizden gelen yardımları yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: japonumtrak
@Samet MİSİR

şöyle: birçok pencereyi aynı anda açık tutarak çalışırken yanlış pencereyi tıklayıp ne olduğuna bakmak yerine olmasını umduğum pencere olduğunu varsaydım ve başlık açarak mesajı yazıp gönderdim. sornra buranın orası olmadığını fark ettim. ama yazdığımı silmedim, hatta böyle bir seçenek var mı diye bakmadım. umarım bu bir sorun değildir.

Bu tam da benim aradigim baslik ve grup. Zaten hemen uye oldum. Bilen bilir bu aralar cop ve copluk kelimelerine karsi oldukca hassasim da:)

• Beğen
Tepkiler: japonumtrak
Geri