Hadi tartışalım ozancım

)
Sonuçta Masterlerin,federasyon ayağıda olsam
Konu itibari ile tartışalım dediğin harcırahlarında açıklamasını yapabilirim..
Öğrenci gözü ile sizin açınızdan bakarsak sizi haksız görmek insafsızlık olur..Ancak ödemeler konusunda Akife şu gün,ozana bugün para lazımmış hemen yatıralım gibi bir serbest bölge projesi yok federasyonda,,
Federasyon adına (altını çizerek diyorum)en küçük bir ödemenin bile yapılması
belli prosedürlerden geçerek gerçekleşir..sen desenki ben para pul istemiyorum..bu bile senin insiyatifinde değil bilmem farkındamısın,çünkü belirtilen Müsabaka,Kamp ve sportif harcama tablosu o tarihler ve katılım sayıları belirtilerek,sırasıyla,,,müsabaka mutemedi,,genel sekreter,muhasebe,asbaşkan,başkan ve geri dönerek aynı sırayla genel sekreterden gnl.müd.makama onay arzı ile döner..makam bu talebi miktarına göre ödenek için defterdarlık veya maliye muhasebeye iletir.makama verilen onay ile genel sekreterlik hareket geçer ve ilgili hesaplara aktarımını gerçekleştirir..tabii bu imza aşamalarında her imza için yetkilileride müsait bulmak,ve sadece bisiklet federasyonunun işleri ile ilgili imzalarının olması gerekirki ozaman bu dediğiniz ertesi gün veya 5 gün sonra yatması gerçekleşsin,,bazen üst merciiler bir birine yakın olan müabakalarda çizelgeleri bekleterek kırtasiye işleri ve zırt pırt imzaya gitme derdi olmasın diye toplu halde götürmekteler..hazırlanan bordroların kontrolü bile en az 3 imzadan geçtiği için(hak kazananlar,kazanamayanlar,klasmanlar,farklı bordrolarda aynı ismler gibi)incelenmektedir..o itibar ile bordrolardan öğrenciler,çalışanlar,boşta gezenler,zenginler,arabası olanalr,olmayanlar,geyikler,misafirler,tursitler gibi bir ayırım yaparak ödeme planı çıkartamıyorlar...ne zaman prosedür tamamlanır onay çıkar...son noktayı Genel sekreter bir tuşa basarak koyar...onunda bekleme süresi en fazla 1 gündür...bilmem anlatabildimmi....anlıyorum..insan bazen gerçekten sıkışıyor,,gönül istiyorki tam o ana denk gelsinde ilaç gibi olsun...olmuyor işte...tabii birde paranın işletlmesi gibi bir durumda düşünülebilir..ama meblağın ve sürecin imkan tanıdığı şartlar ile bu olur..ben şu söylediklerine maalesef tam destek veremiyeceğim...biz ne zor şartlarda yarışlra geliyoruz biliyormusun...senin o zor şartlar dediğin sözün kitabını yazdım dersem inanırmısın...bilmezmiyim neredeyse 30 sene olmuş bu işe başlayalı müsade buyurda o kadarınıda bilelim..ama o sözü sadece söyleyeni ilgilendirdiğinide biliyormusun..o söz ile ödeme sisteminin değişmesi mümkün değil,,,bu şuna geliyor,sen öyle dedğin anda cevap şu olur...sevgili ozancım ve ozan gibi müsabık olan sporcu arkadaşlar,gönül isterki,tüm imkanları seferber edelim ve maddi anlamda kimse sıkıntıya düşmesin ancak,,bizimde imkanlarımız ve sistemimiz bu şekide yürütülmekte ve yürütülmesi istenmektedir..bu şartlar altında,bizlerinde elinden gelen budur..yukarı türkürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal,,şimdi kararı sen ver...ne diyorsun sevgili bulunmaz kardeşim..??

))
Not:şimdi akıllının birisi çıkıpta bana işte sen ve senin gibi düşünenlerin yüzünden bisiklet sporu bu halde demesin,bunu diyecek var ise en az 8-10 senesini ve 4-5 federasyon dönemini bilerek tartışmaya girsin,yoksa şu nazik tartışmayı hiç germesin..değilmi??OZANAKİF