Scudo Sports

Ergon Elcik Gp1

bysutcu

Aktif Üye
Tepki
198
İsim
Yusuf Emre
Bisiklet
b'Twin
arkadaşlar ergo gp1 elcik almaya karar verdim ama iki bedeni var small ve large diye bu bedenlerden hangisini seçmeliyim karar veremedim beden ölçülerini bulamadığım için bu elciklerden kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi elimin uzunluğu orta parmaktan bileğe kadar 17 cm genişliği 9 cm

Dosyalar

• 42410105_detail_1.png
    42410105_detail_1.png
    13,1 KB · Okunma: 70
Scudo
Cevabı paylaşın ki herkes faydalansın

Avuç içimin ölçüsü 9 cm. Eldivende M beden giyiyorum. Ergon GS3 barendli elcik kullanıyorum; S ölçüsünde olanı elime tam oturuyor.

• Beğen
Tepkiler: bysutcu
@Mehmet Altuğ teşekkür ederim bende s alacam sonradan gördüm ölçü koyan siteler varmış

Adsız.png

@bysutcu Hangi bedeni aldınız? Nasıl, rahatlar mı? El boyutlarımız birbirine benzer. Ben de eldiven olarak S beden, kalıba göre küçük bir ihtimal M giyebilirim ancak. Bir türlü netleştiremedim bu benden işini.

@L@civert turda olduğum için erken yazamazımkusura bakmayın L beden aldım sorun yaşamadım. Ama m beden alsaydım nasıl bir farkı olur bilmiyorum kavramakta sorun yaşamazsınız

@bysutcu Rica ederim, ne demek.
Yalnız M beden olmuyor. S yada L beden olarak satılıyor bu elcikler. Sırf bu yüzden siparişi veremiyorum duruyor öyle sepette.

Bol pedallamalar

@L@civert bey hangi siteden sipariş vereceksiniz bende almayı düşünüyorum da
Bu arada
L erkekler içinmiş
S de bayanlar

Geri