Atasoy
Terörü ve destekcilerini Lanetliyorum
- Tepki
- 13.318
- İsim
- ibrahim
- Başlangıç
- 1977—78
- Bisiklet
- Corratec
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Aslında tur bisikleti kullanıcısıyım ama kış günleri kısa 60 - 70km yapmak için sabahın ayazı ve akşamın ayazını yeme yi göze alamıyorum.
Antremansız da olmuyor. Yazın yapmayı planladığım kamplı tur için performans arttırmakta lazım.
Oktay'la beraber dağ bisikleti ile yakınımızdaki dağlara çıkmaya başladık.
Adrasan Markiz Dağı (Odunluk dağı) tırmanışı
1 incisine sizden gele yoğun beyeni üzerine.
Bizde 2 cisini yapalım dedik. Kumluca Erentepe yangın kulesine tırmanalım dedik
Antalya Kumluca karayolu Belen mevkiinden bisikletle saat 10.00 da hareket ettik.
Tepe ilk bakışta " ulan buraya taş atsam yetişir." izlenimi versede öyle olmadığını sonradan anlıyoruz.
Veriler yukarda görüldüğü gibi
Önce Erentepe köyünden geçtik köpeklerin bizi umursamaz tavırları hiç hoşuma gitmedi bizi adam yerine koymadılar gibi geldi.
Bol oksijen, sıfırın altında trafik, hoş manzaralar. İyilik, sağlık
malesef size anlatacak reyting arttıracak bi ekşın olmadı.
3 km asfalttan sonra toprak yola giriyoruz.
Yol genellikle makul derecede eğimli derken....
Bu ne? Karşim insan çıkacak buraya dedirden bir rampa çıkıyor karşımıza Allahtan zirveye son 600 m deyiz.
Yılların duayen sporcusu Oktay namı diğer "Oktatlon" bile hafif buzlu ve dik rampayla baş edemedi oda bisiklet itenler kervanına girdi netekim.
Ama klasik zirve pozunu verdi.
Helal olsun Oktay arkadaşım sen olmasan nasıl çıkardık buralara.
Manzaraya karşı Torku ( bisiklet dostu firmaya destek amaçlı küçük bir subniminal mesaj
) inegöl köfteleri yarı çiğ, yarı pişmiş yuttuktan sonra çayımızı içip 2 saatte çıktığımız rampaları inme aşamasına geldik.
Güzelbir gezi oldu darısı ve daha güzelleri sizin başınıza inşallah.
Artık daha üst seviye dağ bisikleti almayı düşünüyorum artık ciddi ciddi ben bu dağ bisikleti olayını sevdim.
Video burda izlediğiniz ve okuduğunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın.
Check out this trail!
(link) ( Kumluca Belen Erentepe Yangın kulesi) at #wikiloc
Antremansız da olmuyor. Yazın yapmayı planladığım kamplı tur için performans arttırmakta lazım.
Oktay'la beraber dağ bisikleti ile yakınımızdaki dağlara çıkmaya başladık.
Adrasan Markiz Dağı (Odunluk dağı) tırmanışı
1 incisine sizden gele yoğun beyeni üzerine.
Bizde 2 cisini yapalım dedik. Kumluca Erentepe yangın kulesine tırmanalım dedik

Antalya Kumluca karayolu Belen mevkiinden bisikletle saat 10.00 da hareket ettik.
Tepe ilk bakışta " ulan buraya taş atsam yetişir." izlenimi versede öyle olmadığını sonradan anlıyoruz.
Veriler yukarda görüldüğü gibi
Önce Erentepe köyünden geçtik köpeklerin bizi umursamaz tavırları hiç hoşuma gitmedi bizi adam yerine koymadılar gibi geldi.
Bol oksijen, sıfırın altında trafik, hoş manzaralar. İyilik, sağlık
3 km asfalttan sonra toprak yola giriyoruz.
Yol genellikle makul derecede eğimli derken....
Bu ne? Karşim insan çıkacak buraya dedirden bir rampa çıkıyor karşımıza Allahtan zirveye son 600 m deyiz.
Yılların duayen sporcusu Oktay namı diğer "Oktatlon" bile hafif buzlu ve dik rampayla baş edemedi oda bisiklet itenler kervanına girdi netekim.
Ama klasik zirve pozunu verdi.
Helal olsun Oktay arkadaşım sen olmasan nasıl çıkardık buralara.
Manzaraya karşı Torku ( bisiklet dostu firmaya destek amaçlı küçük bir subniminal mesaj
Güzelbir gezi oldu darısı ve daha güzelleri sizin başınıza inşallah.
Artık daha üst seviye dağ bisikleti almayı düşünüyorum artık ciddi ciddi ben bu dağ bisikleti olayını sevdim.
Check out this trail!
(link) ( Kumluca Belen Erentepe Yangın kulesi) at #wikiloc