Scudo Sports

en hafif bmx

Scudo
bana qore turkıyede en hafif bmx dk oda trde 1 tane war 12 kg olması lazımm ondan sonra en hafif bmx mırraco 13.7kg en saqlamda gt serisi

tr orjinal ağırlığı olan bmxler mirraco serisi 13.3 ve 13.7....
tr olmasını istemezsen mirraco blend serisi
khe triple thereat pro yu öneririm birde arkadaşım konulara bakılırsa baya bi konu açmıssın bunlar gereksiz ;) onun yerine benim gibi bir konu aç boyunu kilonu para limitini ve hayalindeki bmx leri yaz
o zaman doğru cevabı alabilirsin bunlarla forum kirleniyor....bizde bu kirlliliği azaltmak içn elimden geldiğince ben ken di şahsimce video ve resim koymaya çalışıcam

İnternetten araştır öğren,forumu kirletmeye gerek yok,ben konu açarken 10 kere düşünüyorum,sen iki kelime için konu açıyosun.

pardon zone nasıl 12 kılo oluyor sıfır satışdakı fıyatı 14.5 kılo uzerınden parcamı deıstın

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
ayrıca antepte serdar abının kgb flatland var 9.800 grm olması lazım ama yalnış biliglendırmıyımm

• Beğen
Tr deki en hafif bmx 9.8 kg yla ercan abininde dediği gibi serdar abinin kgb flatland ına ait ama dünyada en hafif olarak khe ParisII pro flatland sınıfında 8.9 kg diye biliyorum street sınıfındada khe nin 9.8 kgtriple threat pro bmx i var.Bn sitedeki verileriden sölüyorum daha hafiflerini ben duymadım ama olabilir

• Beğen
bu arada berktan tr de duyulmuş olarak sadece gt mirraco yok gaziantep ve adana çevresinde khe kgb mongoose görmek mümkün

• Beğen
street le flatland ayrı siz street i söylüyosununz diğeri flatlandı flatland lar zaten hafif olmak zorunda bence street leri ayro flatland ları ayrı söyleyin

benim bildiğim street de khe triple therat pro
flatland dada parisII pro yanılmıyosam(kgblerde olabilir)

buyrun flatland:)
ParisII PRO
http://www.khebikes.com/cms/images/stories/_flat/bikes/paris2/slider/paris2.jpg
8.9kg

• Beğen
Geri