Scudo Sports

Elektriği yeniden keşfediyorum, yardımlarınızı bekliyorum. :)

TugayKR

Üye
Tepki
1
İsim
Tugay
Bisiklet
Bisan
Herkese merhaba,
Bisikletle geçirdigim zamanin üstüne birde forumda zaman geçirince aldim gazi ve bir ise giristim :) MTB bisikletime bir arkadas olsun diyerek bir sehir bisikleti toplama sevdasina düstüm. yakin çevrede denk gelen bir bisikleti aldim ve hemen neler yapabilecegimi düsünmeye basladim. Bu arada söylemeden yapamam, forumda paylasilan tüm toplama konularina bayildim. Herkesin ellerine saglik gerçekten ilham verici bir çok sey mevcut.

Yeni arkadaşımız:

IMG_20170926_203559.jpg
Yeni arkadaşımız hakkında verebileceğim bilgiler :
Kadro markası mevcut değil şuan için. Kadroda bir yerde kaynak mevcut. Aslı yeşil olan kadro önce kırmızı sonra siyaha boyanmış.
Frenler ayakları orjinal ancak kollar sonradan değişimş belli ki.
Keza viteslerde öyle aktarıcıları bilmiyorum ama kollar sonradan takılmış. Arka aktarıcı Sachs diye hatırlıyorum detaylandırdıkça paylaşacağım.
Göbek Thomson tip kare mil. Dağılmış durumda.
Janlar birbirinden farklı ve aluminyum. ancak ikiside arka jant :/

Bisikleti aldıktan sonraki ilk gün temizlik için parçalarına ayırmaya başladım. Ve ön temizliğini yaptım. Parçalama esnasında bisikletçide karşılaştığım Sn. Yasin Kara beyefendi kadroyu görüp çok ilgilendi ve bana gidon, gidon boğazı ve pedal hediye etti kendisine çok teşekkür ediyorum. :)

IMG_20170927_231037.jpg IMG_20170927_231059.jpg IMG_20170927_231108.jpg IMG_20170927_231116.jpg

Scudo
Geri