Yol bisikletinde jelli eldivenler yarardan daha çok zarar verebilir. Jelli kısımlar uzun sürüşlerde elinize rahatsızlık verecektir, eğer mtb veya gravel sürücüsü değilseniz jelli eldiven almanızı önermem. En azından kendi edindiğim tecrübe böyle. Kısa süreliğine jelli eldiven kullanma fırsatım oldu.Merhaba, başlık eski ama konu her zmn güncel.
Ben decathlondan aldığım parmaksız, bileksiz fitness eldiveni kullanıyorum. Yol bisikleti sürüşlerinde kullanmak için daha konforlu bir eldiven alsam, gerçek manada konfor sağlar mı, özellikle jelli olanlardan.
Örnek olarak (link)
Jelli olarak özellikle belirtmemdeki amaç onların daha konforlu olabileceği düşüncesi idi. Sanırım yanılıyorum. Belki başka deneyim bilgisi de gelir. Yoksa da bir tane eldivenim var onunla devam ederim.Yol bisikletinde jelli eldivenler yarardan daha çok zarar verebilir. Jelli kısımlar uzun sürüşlerde elinize rahatsızlık verecektir, eğer mtb veya gravel sürücüsü değilseniz jelli eldiven almanızı önermem. En azından kendi edindiğim tecrübe böyle. Kısa süreliğine jelli eldiven kullanma fırsatım oldu.
Geçen sene(link)kullandım tüm yaz boyunca. Pek önermem çünkü çok çabuk yıprandı ve yırtılmaya başladı fakat fiyatı makul o yüzden kötülemek anlamsız olur.
Bu sene ise (link)kullanmaya başladım. Yukarıda gösterdiğim eldivene göre daha ince, hafif ve kaliteli bir yapıya sahip diyebilirim. Tek eksisi (bu tamamen kişisel bir tercih benim için hiç bir mahsuru bulunmuyor) havlu kısmı olmaması.
Jel destekli eldiven ben de bir müddet kullandım ve sorun yaşamadım. Şuan Giro Jag kullanıyorum ve çok memnunum.
Jel desteğin artısı ne oluyor hocam?
Ben de mtb bisikletim de kısa parmak taktical eldiven kullanıyorum memnunum. Askeri ürünler hem sağlam oluyor hem de görece ucuz oluyor. Bir ürünün bisiklet veya herhangi bir spor (hobi) için özel olarak imal edilmesi ürünün fiyatında büyük etken oluyor maalesef. Yıne de çogu zaman en iyisi o iş için özel yapilan ekipmani kullanmak.Ben combat eldiven aldım trendyoldan onu kullanıyorum şu ana kadar memnunum