Scudo Sports

Eldive Gerçekten gerekli mi?(ya da ne için gerekli)

Ümit Bozyılan

Daimi Üye
Tepki
349
herkese mrb arkadaşlar,,
2 gün önce nihayet bir Hussar sahibi oldum.Gerek yaz aylarının getirdiği boş zaman gerekse kışın öss yüzünden hiç spor yapamayışımdan bu yaz günde ortalama 50 km sürmek istiyorum.Bisikletimi seçerken tamamen forum üyelerinin görüşlerini dikkate aldım.Yine bu yüzden bisikletimi alırken kask almayı da ihmal etmedim..

Eldivenin de gerekli olduğunu birçok yerde okudum ama bunun nedenini anlayamadığım için eldiven almadım...
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

İyi Günler,,,

Scudo
eldiven ;
1-sürüş esnasında ellerinizin uyuşmaması için
2-ellerde nasırlamayı engellemek için
3-bisikletten düştüğünüzde direk avuçlarınız yere değecektir ve çook büyük zarar göreceklerdir bunu önlemek için

gereklidir ;)

Gürkan kardeşim güzel sıralamış ama ters sıralamış :)

1-bisikletten düştüğünüzde direk avuçlarınız yere değecektir ve çook büyük zarar göreceklerdir bunu önlemek için; 2006 sezonunda Datça'da çalışırken 1 kez eldivenimi unuttum ve çok hızlı bir kaza yaptım. 3 hafta sağ elimdeki yarık kapanmadı.

2-ellerde nasırlamayı engellemek için

3-sürüş esnasında ellerinizin uyuşmaması için; bu biraz kullandığınız elciklerin kalitesine ve sürüş stiline de bağlı.

Herkese selamlar.

Çok teşekkürler! ikna oldum bile,, artık eldivensiz sürmek yok..tecrübelerinizden yararlanabildiğim için şanslıyım...

• Beğen
Tepkiler: fatihgüven
Sen eldivenli kullanmaya başlayınca eldivensiz çıkmayı unutacaksın emin ol :)!

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
sağolun sağolun,
bu forumu çok seviyorum!!!Çok kısa süredir aranızda olmama rağmen şimdiden birçok şey öğrendeim,, hepinize teşekkür ederim

Eldivensiz kullandığınızda, (özellikle de yaz aylarında) gidon özgürlüğüne kavuşmak isteyebiliyor :) Toprak, bol çukurlu-tümsekli bir inişte başıma geldiğinde, eğer daha hızlı gidiyor olsaydım bisiklet bir yana ben bir yana dağılmış olabilirdik İnsan zor durumlarda istemeden inanılmaz akrobatik hareketler yapabiliyor:D Şimdi yap aynı şeyi deseler asla yapamam.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Geri