Scudo Sports

El Pompası Sabitleştirici

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Merhabalar,

Uygun fiyata aşağıdaki gibi ürün arıyorum. İnternette buldum Aliexpress üzerinden kuruşa satılan ürün (kargo ücreti çıkıyor) birçok pazar yerinde 100 lira üzeri. Açıkçası bu parayı vermem. Uygun fiyata alabileceğim bir yer tavsiye ederseniz çok mutlu olurum.

Scudo
(link)

Bu şekilde pompa+sabitleyici aparat seklinde satilanlar var sizinkiyle bire bir ayni ürün değil ama işinizi görür mü. Farkli fiyata yine bu tarz urunler mevcut.

(link)

Bu şekilde pompa+sabitleyici aparat seklinde satilanlar var sizinkiyle bire bir ayni ürün değil ama işinizi görür mü. Farkli fiyata yine bu tarz urunler mevcut.

Bunu görmüştüm hocam ama pek sağlıklı durmuyor açıkçası. Aliexpress de çok güzel ürünler var ama gel gelelim gönderim ücreti fazla çıkıyor.

merhaba ben de sizin gibi bu konudan muzdariptim. yeni pompa da almak istemedim sorunu şöyle çözye çalıştım:

(link)

decathlon el pompasını kullanıyorum içine rahatça sığıyor, iç lastik, levye, 3 tane fıstık bar, kredi kartı para vs koyuyorum tam dolmuyor bile. çözümüm bu şekilde belki size fikir verir.

güvenli sürüşler :)
WhatsApp Image 2022-08-05 at 12.49.26.jpeg

Hocam tam olarak ne oluyor bu el pompası sabitleyici, bir nevi çanta mı?

Hocam tam olarak ne oluyor bu el pompası sabitleyici, bir nevi çanta mı?

Bu parça:
unknown.png

Pompayı suluk deliklerine takmak için:
unknown.png

• Beğen
Tepkiler: Seyfoo
Geri