Scudo Sports

eggbeater c yardım ?

victory

Daimi Üye
Tepki
174
sag pedal da olması gereken 5 6 derecelik boşluk var ken sol pedal sım sıkı kilitleniyo. hiç boşluk yok takarken deilde cıkartırken de zor cıkıyo .
bu tarz bi sorun yaşayan arkadaşlar varmı ? sebebini merak ediyorum daha bulamadım herşey normal gözüküyor ne yapabilirim bilgisi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilirse sevinirim...

Scudo
hangi ayağınızı daha çok çıkarıyorsunuz kullanım sırasında, belki bundan dolayı bir aşınma olmuş olabilir kallerde.

daha yeni kullanmaya başladım 2. binişim diye bilirim. acaba kallerle ayakkabı arasındaki plastik ten mi kaynaklanıyo?

o plastik koruma için ondan kaynaklanmıyordur. pedal yeni olduğu için kallerin sert takıp çıkması normal. sağ kal vidaları gevşemiş olabilir, bende de olmuştu. yeni kal aldığımda kal vidaları gevşemişti ve çok oynama yapıyordu.

@Ahmet Turan BABACAN

evet sag kalı sola taktıgınız takdirde ayakkabı 15 deil de 20 derecelik acıyla cıkıyo.

@temu90

kontrol ettım cok hafif bir boşluk vardı vidada .bu akşam yine cıkıcam bakalım sonuç ne olcak . yınde aynı şekilde olursa zamana bırakıcam ... belki yeni oldugu içindir.

Geri