Ercüment Özyurt
Daimi Üye
- Tepki
- 378
07:45’de Konak iskelede ben, Sencer ve Cüneyt buluştuk, Erica ve Fatih de gelince saat 08:00 gibi yola çıkıp Varyant’ı tırmandıktan sonra Karabağlar’dan Ernur’u Gaziemir Tansaş’tan da Adil’i alıp erzaklarımızı alacağımız Menderes Tansaş’a geldik. Buraya kadar pek durmadığımız için foto da çekmemişiz
(link)
(link)
(link)
Menderes’ten 5km kadar sonra Efemçukuru yol ayrımı var, Google maps de Efençukuru yazıyordu tabelalara göre doğrusu Efemçukuru olacakmış
(link)
(link)
Çatalca köyünün bakkalında su takviyesi yapıyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Çatalca köyünden sonra tırmanış başlıyor. Ama önce Segen Baraj gölü önünde birkaç poz resim çekiyoruz.
(link)
Fatih de resim çekti o resimleri de istiyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu yoldan geldik
(link)
Bu yoldan tırmanmaya başlıcaz
(link)
Göle son bir bakış
(link)
(link)
Yolda Cüneyt’i bekliyorum. 2.3lük lastiklerle yokuşlarda biraz zorlanıyor ama hiç söylenmiyor :rolleyes:
(link)
(link)
Şuan ki yüksekliğimiz. Menderes ovası aşağıda zar zor seçiliyor
(link)
Bir çeşme bulup serinliyoruz. Tam da sularımız bitmek üzereyken rastladık. Suyu tatlı ama sıcak
(link)
(link)
(link)
DEVAM EDECEK…
(link)
(link)
(link)
Menderes’ten 5km kadar sonra Efemçukuru yol ayrımı var, Google maps de Efençukuru yazıyordu tabelalara göre doğrusu Efemçukuru olacakmış
(link)
(link)
Çatalca köyünün bakkalında su takviyesi yapıyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Çatalca köyünden sonra tırmanış başlıyor. Ama önce Segen Baraj gölü önünde birkaç poz resim çekiyoruz.
(link)
Fatih de resim çekti o resimleri de istiyoruz
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Bu yoldan geldik
(link)
Bu yoldan tırmanmaya başlıcaz
(link)
Göle son bir bakış
(link)
(link)
Yolda Cüneyt’i bekliyorum. 2.3lük lastiklerle yokuşlarda biraz zorlanıyor ama hiç söylenmiyor :rolleyes:
(link)
(link)
Şuan ki yüksekliğimiz. Menderes ovası aşağıda zar zor seçiliyor
(link)
Bir çeşme bulup serinliyoruz. Tam da sularımız bitmek üzereyken rastladık. Suyu tatlı ama sıcak
(link)
(link)
(link)
DEVAM EDECEK…