Scudo Sports

EDOSK Demirperde Bisiklet Yolu Çalıştayındaydı.

M.Ergun GÖZET

Forum Demirbaşı
Tepki
687
Bisiklet
Fuji
ECF(Avrupa Bisikletliler Federasyonu)'nun düzenlediği " IRON CURTAIN TRAİL " (Demirperde Bisiklet Parkuru) çalıştayı için 16 Mart 2010 günü Sofya'da buluşan yaklaşık 20 ülkenin delegeleri arasında, Edirne'yi temsilen EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü) da yerini aldı. Simultane tercümenin yaplıdığı kongre son derece faydalı geçmiş olup, Edirne'den de geçmesi olası Demirperde yolu dolayısıyla üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağımız sözünü verdik. Ayrıca toplantıda Bisikletli Turizm, AB Finans kaynakları gibi konular da tartışıldı. Bisiklet için çok önemli olan bu toplantıda, geçen yıl Yunanistan'a yaptığımız gezide bizlere eşlik eden AB parlamento üyesi Michael Cramer'le de tekrar karşılaşmanın mutluluğunu yaşadık. " IRON CURTAIN TRAİL " (Demirperde Bisiklet Parkuru) projesinin fikir babası olan Cramer de Edsok'u temsil eden bizlere yakın ilgi gösterip, Bisiklet yolunun Trakyadan da geçirileceği konusunda garanti verdi. Bu arada toplantıya katılan ülkelerle karşılıklı sportif ilişki kurma planlarımızı da yapıp, Sofya'dan ayrıldık. Fotoğraflar az sonra...

Scudo
Ergun Bey,
Bu önemli toplantının getireceği sonuçları sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Eurovelo'nun ülkemize uzanması konusunda çok önemli adımlar atıyorsunuz.
Bütün Türkiye adına çok değerli emekleriniz için size teşekkür etmek isterim.
GBT2010'da görüşmek üzere.
Adnan Cangır
Muğla Bisiklet Derneği@M.Ergun GÖZET

Çalışmalarınızda başarılar, çok sıkı projelere imza atıyorsunuz.
Yolunuz açık olsun...

Herkese Merhaba,
Uzun zamandır foruma giremiyordum ve artık döndüm..Hemde EDOSK'un da katılmış olduğu
bu önemli projenin fotoğraflarını yayınlayarak.. :in:

Evet,EDOSK Edirne'nin İlk ve Tek Doğa Sporları Kulübü ve aynı zamanda İlk Bisiklet Kulübü
olduğundan böyle son derece önemli Projelerde Edirne'yi en iyi şekilde temsil ediyor..

Edirne'yi temsilen EDOSK'u ve EDOSK'u temsilen Sofya'daki toplantıya katılan
M.Ergun GÖZET ve Kasım KARTEL'e Teşekkür EDİYORUZ..

Toplantıdan Kareler:
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

TEŞEKKÜRLER

İnşallah bu proje gerçekleşir, türkiye bisiklet turcuları için değeri artan bir ülke olur. Yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz!

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@M.Ergun GÖZET

Sofya'daki toplantıya EDOSK'u temsilen katılan, sayın " Ergun GÖZET ve Kasım KARTEL" i kutluyorum...
Bu çalıştayın olumlu sonuçlarının ,en kısa zaman da Türkiye'mize yansımasını diliyorum..
..

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Geri