Scudo Sports

Edirne-Büyükdöllük Köy Gezisi

mcyc

Daimi Üye
Tepki
144
Merhaba arkadaşlar,
13 Mayıs Pazar günü Büyükdöllük köyüne bisiklet gezimiz var, saat 9:30'da Zübeyde Hanım Parkında buluşuyoruz. Bisikleti olmayan arkadaşlar buluşma yerimizde bisiklet kiralayabilir,arkadaşlar buluşma yerimizde 2 tane bisikletçi var ! Birisi bizim günlüğü 5Ytl'ye anlaştığımız bisikletçi diğer bisikletçi ise 1 saatlik bisiklet kirası için 1,25 Ytl' alıyor !gezilerimiz uzun (6-8 saat) olduğu için buluşma yerinde arkadaşlarımıza ucuz olan bisikletçi hangisi diye danışırsanız iyi olur,çok daha fazla para vermek zorunda kalmayın ! Arkadaşlar "tok" gelin kumanya yok ! Su ve yemek için bi şeyler getirirsiniz.
Görüşmek üzere.

TÜBİT(Trakya Üni. Bisiklet Topluluğu)

Scudo
10 mayıs perşembe günü otobandan kapıkule istikametine geçtim. biliyorsunuz malum yol gogo mezarlığının ilerisinde otobanın altından geçmektedir. Ben geçtiğim gün, sizin gideceğiniz yola yeni zift dökülmüştü. benden sonraki günde MICIR döküldüyse, sizin için sorun oluşturacaktır. Güzergahınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim. iyi eğlenceler.

Gezide değişiklik oldu. Ali'nin bildirdiğine göre, Üniversitenin davetlisi olarak Bulgar ve Yunan bisikletçiler Edirne'ye geliyorlar. Pazar saat 10'da Zübeyde Hanım parkında toplanıp, Pazarkule'ye gidilecek ve misafirler karşılanacak. Oradan rektörlüğe gidilip bir kaç etkinlik (folklor gösterisi vb.) yapıldıktan sonra misafirler Kapıkule'den yolcu edilecek.

evet ben de bugün değişikliği öğrendim. geziye bekliyoruz...

Birkaç gündür uykusuz ve yorgunuz.Saatimi kuracağım.Umarım kalkabilirim ve Tayfuruda kaldırabilrim :)

Geri