Murat Cömez
En yeni üye - Kayıt: Az önce
- Tepki
- 20.679
- İsim
- Murat Cömez
- Bisiklet
- Colnago
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Materyal
- Karbon
- Ruble Uyumu
- 9'lu
- 10'lu
- 11'li
- Lastik/Jant Parça Tipi
- Jant Seti
- Jant veya Lastik Türü
- Tubular
- Lastik/Jant Boyu
- 28 inch
- Marka
- Easton
- Model
- EC 90 Aero
- Bulunduğu Şehir
- Yurtdışı
- Kargo Seçenekleri
- Satıcı Ödemeli
- Fiyat
- 9500 TL
- Kullanım Süresi
- 5-6000 km
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- e-posta
Ilani okumadan sadece fotograflara bakarak ilan aciklamasinda yazili olan bilgiyi sorana kesinlikle cevap vermem. Kusura bakmayin bunu yazmak zorundayim.
FIYAT: 9500TL Bu fiyata almanyadan kargo dahil olacaktir. Kargo sartlarini rica ediyorum ilanin sonunda okuyun.
Sizlere bu ilanimda taninmis Easton markasindan cok hafif 4SL-Versiyonu EC90 Aero Karbon jant setini sunuyorum.
Jant seti kullanilmis ve sorunsuz iyi durumdadir. Yalpasi, catlagi vs. yoktur ve seramik rulmanlari yag gibi bosluksuz ve kusursuz dönmektetir.
Ilana dahil olan jant ve diger parcalarin detaylari:
Marka: Easton
Model: EC90 Aero
Teknolojisi: R-Series, Karbon, PHB
Lastikler: Tubluar
Jemberler: 56mm yükseliginde Easton Aero-Karbon jemberler
Göbek ve Rulman: R4SL-serisi göbekler ve Seramik rulmanlar – Özelikle bosluk ayarlari elle yapilir.
Teller: Hammerkopf SAPIM teller, siyah – Ön jant 18 / Arka jant 20 telli ve icten Aluminiumnippelli
Lastikler: Continental Competition
Inch: 28"
Freehub: Campagnolo (11 Fach Super Record kaset ile kullanildi, jant seti kasetsiz verilecektir)
Agirlik: Eastonun kendi ölcümü 1335g
(Ön Jant Lastik dahil 850g) (Arka Jant Lastik ve Campa freehub dahil 1000g)
Kargo Almanyadan DHL Takipnumarasi ile beraber hemen 1-2 gün icinde ödeme yapildiktan sonra yapilacaktir.
Isteyene özelden daha fazla Fotograf göndere bilirim.
FIYAT: 9500TL Bu fiyata almanyadan kargo dahil olacaktir. Kargo sartlarini rica ediyorum ilanin sonunda okuyun.
Sizlere bu ilanimda taninmis Easton markasindan cok hafif 4SL-Versiyonu EC90 Aero Karbon jant setini sunuyorum.
Jant seti kullanilmis ve sorunsuz iyi durumdadir. Yalpasi, catlagi vs. yoktur ve seramik rulmanlari yag gibi bosluksuz ve kusursuz dönmektetir.
Ilana dahil olan jant ve diger parcalarin detaylari:
Marka: Easton
Model: EC90 Aero
Teknolojisi: R-Series, Karbon, PHB
Lastikler: Tubluar
Jemberler: 56mm yükseliginde Easton Aero-Karbon jemberler
Göbek ve Rulman: R4SL-serisi göbekler ve Seramik rulmanlar – Özelikle bosluk ayarlari elle yapilir.
Teller: Hammerkopf SAPIM teller, siyah – Ön jant 18 / Arka jant 20 telli ve icten Aluminiumnippelli
Lastikler: Continental Competition
Inch: 28"
Freehub: Campagnolo (11 Fach Super Record kaset ile kullanildi, jant seti kasetsiz verilecektir)
Agirlik: Eastonun kendi ölcümü 1335g
(Ön Jant Lastik dahil 850g) (Arka Jant Lastik ve Campa freehub dahil 1000g)
Kargo Almanyadan DHL Takipnumarasi ile beraber hemen 1-2 gün icinde ödeme yapildiktan sonra yapilacaktir.
Isteyene özelden daha fazla Fotograf göndere bilirim.