Scudo Sports

E-5 te bisiketten düştüm

Ozan Akdal

Üye
Tepki
0
2 gün önce yenibosnadan çıkıp sahil yolundan şişliye gidip geri dönüyordum dönüşte incirliden E-5e çıktım daha çabuk ulaşmak için saat biraz geç olmuştu. Bahçelievleri geçince metroportun ordan şirinevlere doğru inerken yerlere su dökmüşlerdi bi yerde bende yavaşlamaya çalıştım biraz hızlı gidiyordum sanırım frenleri istemeyerek fazla sıktım arka teker kaydı bi de yerler ıslak diye iyice kaygan oldu kontrolü kaybettim düştüm ve 20 metre sürüklendim. Verilmiş sadakam varmış hiçbirşey olmadı en yakın araba 50 metre uzaktaydı o yönden de şanslıydım zira diğer yolda trafik çok sıkışıktı yanyoldan gidiyordum ben. sadece ufak sıyrıklarla atlattım hafif de elim ağrıyor şuanda. Bu arada kask takın ben kask takmadım şansın yardımıyla kafama darbe almadım ama kafam herhangi bi yere değseydi bu kadar ucuz atlatırmıydım bilmiyorum.

Scudo
Geçmiş olsun kaskın faydaları, pazartesi günü de ben bir liseli bir genci büyük adada çok büyük bi kazadan kurtardım nerdeyse gidiciydi kafadan darbe almıştı her yer kan revan tişörtü kafasına tampon yapıp kanı durdurdum allahtan şoktan çıktı kendine geldi ve ambulansa verdik.

Hocam şans değilde, yiyecek ekmeğin varmış diyelim. :) Geçmiş olsun...

Çok geçmiş olsun. Islak zeminde frenleme yaparken dikkatli olmak gerekiyor. Şanslıymışsınız ufak sıyrıklarla atlatmışsınız. Kask takmayı ihmal etmeyin yalnız.
Tekrar geçmiş olsun.

:( Ozan Kardeşim Geçmiş Olsun.ALLAH Korumuş,Şükür...

Benzer Olay Benim Başıma Gelmişti Fren Sıkmasaydım Belki Bişey Olmazdı Ama Çok Hızlıydım Yola O Hızla Girsem Daha Kötüsü Olurdu...Bence Abs Fren Taktırmak Lazım Bisiklete Merak Ediyorum Acaba Fren Sıkmasaydın Durum Dahamı Kötü Olcaktı...Fren Sıkman İçin Tek Sebeb Sumuydu Yoksa Önünde Bi Araba Falanmı Vardı...

Kasksız çıkmam abi :D

Hepinize çok teşekkür ederim bisiklette sağlam çıktı daha geçen hafta almıştım onunda sadece gidonunda çizik var başka en ufak çizik yok nasıl oldu anlamadım

@oğuz d.

Bisiklet ile minimum hız sınırı 40 km/s olan otoban yollara girmek yasaktır. Ama E5 otoban yol olmadığı için bisikletle bu yollarda gitmenin yasak olduğunu belirten hiçbir bilgi bulunmamaktadır. Kazasız pedallar...

• Beğen
Tepkiler: oğuz d.
gecmis olsun.acele işe seytan karisir derler soguk kanlı olmalıyız.kendimizle yarisalim havaya-dolduruşa gelmeyelim.dikkatli olmayı ve guvenligi elden bırakmamak lazım yollarımızın durumu malum.

Hocam bizde yenibosnadayiz. Allah korumuş. Ama kask çok önemli. Çok çok gecmis olsun.

e-5 i görünce ciddi ciddi korkarak açtım başlığı... neyseki kötü bi haber vermemişsizin :)
geçmiş olsun.

Bakkala bile kaskla gidiyorum :) E-5 e çıksam downhill yapacak gibi giyinirdim heralde :D Geçmiş olsun. Kafa bu boru değil takalım!!

Geri