İSKORPİT Scorpaena
TIMARCI
- Tepki
- 1.222
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Malum nedenlerden dolayı artık evimizde daha çok zaman geçirmeye başladık . Çalışma hayatımızda pandemi den etkilendiği için, ara ara işe gidebiliyoruz. Evimde sadece ağırlık sehpası vardı , ağırlık çalışılarak fazla kondisyon kazanılamıyor tüm vücudu hareket ettiremiyordum. Belirli bölgeleri çalıştıra biliyorsun ağırlıklarla , ne zamandır aklımdaydı tüm vücudu çalıştırabilecek kan ter içinde bırakabilecek bir alet , araştırdım soruşturdum. Sonunda eliptik bisiklet almaya karar verdim .Baktım ki o ne öyle eliptik olayı derya deniz her yerden her kafadan bir ses çıkıyor. Öncelikle kendime maddeler çıkardım. Nasıl bir eliptik bisiklet istiyorum diye. 1- Çok pahalı olmayacak , 2- Nispeten bilinen bir marka olacak , 3- Manyetik olacak 4- Kiloma uygun olacak 5- Evde fazla yer kaplamayacak , işte bunlar kriterlerimdi . Uygun olan eliptik Dynamic D950 Plus modeli olarak saptadım uzun araştırmalar sonucu , aradığım bütün kriterlere uyuyordu . Fiyatı manyetik olması ağırlığının 30 kilo olması manyetikliği ve bunun gibi isteklerimi karşılıyordu. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum , günlük toplamda 20 km yapıyorum ve gerçekten çok çok iyi geliyor müthiş ter atıyorsun , hımbıllığın gidiyor vücudun çalıştığını hissediyorsun. Yavaş yavaş günlük arttırıyorum limitlerimi zorluyorum. Cihaz çok iyi sorunsuz çalışıyor , herkesin almasını şiddetle tavsiye ederim. Teknik verileri yazmıyorum cihazın zaten marka modelini yazdım. İsteyen arzu eden araştırabilir netten , uzun lafın kısası şu pandemi döneminde evde yapılacak en iyi spor ve spor aleti bir kaç resim paylaşayım.