Scudo Sports

Dynamic D950 Plus Manyetik Eliptik Bisiklet İnceleyememe

Tepki
1.222
Başlangıç
1981—82
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Malum nedenlerden dolayı artık evimizde daha çok zaman geçirmeye başladık . Çalışma hayatımızda pandemi den etkilendiği için, ara ara işe gidebiliyoruz. Evimde sadece ağırlık sehpası vardı , ağırlık çalışılarak fazla kondisyon kazanılamıyor tüm vücudu hareket ettiremiyordum. Belirli bölgeleri çalıştıra biliyorsun ağırlıklarla , ne zamandır aklımdaydı tüm vücudu çalıştırabilecek kan ter içinde bırakabilecek bir alet , araştırdım soruşturdum. Sonunda eliptik bisiklet almaya karar verdim .Baktım ki o ne öyle eliptik olayı derya deniz her yerden her kafadan bir ses çıkıyor. Öncelikle kendime maddeler çıkardım. Nasıl bir eliptik bisiklet istiyorum diye. 1- Çok pahalı olmayacak , 2- Nispeten bilinen bir marka olacak , 3- Manyetik olacak 4- Kiloma uygun olacak 5- Evde fazla yer kaplamayacak , işte bunlar kriterlerimdi . Uygun olan eliptik Dynamic D950 Plus modeli olarak saptadım uzun araştırmalar sonucu , aradığım bütün kriterlere uyuyordu . Fiyatı manyetik olması ağırlığının 30 kilo olması manyetikliği ve bunun gibi isteklerimi karşılıyordu. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum , günlük toplamda 20 km yapıyorum ve gerçekten çok çok iyi geliyor müthiş ter atıyorsun , hımbıllığın gidiyor vücudun çalıştığını hissediyorsun. Yavaş yavaş günlük arttırıyorum limitlerimi zorluyorum. Cihaz çok iyi sorunsuz çalışıyor , herkesin almasını şiddetle tavsiye ederim. Teknik verileri yazmıyorum cihazın zaten marka modelini yazdım. İsteyen arzu eden araştırabilir netten , uzun lafın kısası şu pandemi döneminde evde yapılacak en iyi spor ve spor aleti bir kaç resim paylaşayım.
IMG_3396.jpg
IMG_3397.jpg
IMG_3398.jpg
IMG_3399.jpg

Scudo
Sağlıkla kullanın.

Disk ağırlığı kullanım konforu açısından önemli. Bu anlaşılan 5 kg. Bence az.
Ayrıca uzun dönem kullanımı durumunda sessizlik ve dayanıklılık önemli.

Sağlıkla kullanın.

Disk ağırlığı kullanım konforu açısından önemli. Bu anlaşılan 5 kg. Bence az.
Ayrıca uzun dönem kullanımı durumunda sessizlik ve dayanıklılık önemli.
Ne kadar para o kadar köfte 5 kg disk ağırlığı bana yetiyor . Amatör kullanıcıyım sonuçta disk ağırlığı arttıkça fiyatta artıyor . 4 bin tl üzerine çıkıyor .Araştırmaların sonucu tabi ki 8-10 kg diskler var lakin bana gerek yok , 5 kg disk ağırlığı yeterli okuduğum ve kullandığım kadarıyla , spor salonlarında ki uzay mekiği gibi olan eliptiklerden değil ki onlar baya bir pahalı cihazlar, ama dediğim gibi bana yeterli fiyat performans açısından da iyi , ses konusuna gelirsem sessiz bir cihaz şimdilik uzun dönemde ne olur bekleyip göreceğiz . Bu arada cihazın fiyatı 1900 tl

Merhabalar
Bu bisikletten biz de aldık, başlarda gayet iyiyken şimdilerde gıcır gıcır çekilmez bir ses çıkıyor. Vidaları sıktım fakat düzelme olmadı. İnternette araştırma yaptım birçok kişi eliptik bisikletinin ses çıkarttığından bahsetmiş şikayet olarak. Ne yapmak gerek sizde de bu sorun oldu mu olduysa çözümü bulabildiniz mi? Çok dışarı çıkmıyorum ve dışarıda bisiklet sürme durumum olmadığı için sağlık ve kilo verme amaçlı ev içinde yapabileceğim bir spor aletim olsun dedim baya da para verdik kalitesiz almadık ama bu ses sorunu insanı sinirlendiriyor... Çözümü olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum 😊

Yeniden merhaba.
Konu hakkında bilgisi olan yok mu?
Makine yağı mı kullanmak lazım? Evetse hangi yağdan ve bisikletin neresine sürmek gerekiyor bilgilendirir misiniz? Eliptik bisikletimdeki gıcırtı çok rahatsız edici.

Önce gıcırtının nereden geldiğini teşhis etmek lazım.

Geri