Tesekkurler Tahsin ve Barbaros...
ben belli bir donem yurt disindaydim onun icin burda bisiklet tecruben yok sayilir...onun icin bu organize turlardan haberim yok..siz bostanci da bulusuyorsunuz demek her pazar...peki cteside yapanlar var mi...
ben avrupa yakasindayim Bostanciya ulasmam bisikletle nasil olur onu bilemiyorum....bu da problem oraya direk gemi yok sanirim deniz otobusu var...onlarda bisiklet aliyormu bilmiyorum birde saatleri sorun...yani olumsuzluklar var...dusuncelerinizi bekliyorum..
yurt disinda bisiklet kullanirdim arasira...ama profesyonel degilim amacim spor gezi ve cevre (doga)ve de dostluk ..
ama sanirim biraz daha bu isin organize olmasi gerekebilir...bilemiyorum Istanbul gibi bir yer de bisiklet kulubu var mi ? tamam belki yahoo grouplari filan var ama ...benim yurt disinda gordugum bir grup goremedim...ama Bisiklet Sevnler Dernegi var ! gerci bu dernek!
Avrupada yakasinda toplanan arkadaslar var mi...? nerelerini duzergah seciyorlar...
sehrin disinda yapilan turlar oluyor mu?
yarin gelemesemde 3 Nisan da gelmeye calisicam...
bir de biraz bu web sayfasi karisik geldi ama bilemiyorum siz belki de alistiniz
bu arada bende road bike var her yere gidemiyorum tabiii mesela Belgrad icinde biskletime binemeye bilirim...sunu gordum Nisan 3 teki turda mesela turla ilgili fazla bilgi yok ..guzergah tanitimi veya yolun durumu ...bisikletlilerin nelere dikkat etmesi vb ..yolda mola yeri var mi...ornegin teker patlama durumunda ne oluyor...
bunlar sadece dusunceler....
hoscakalim coook tesekkurler cvp icin
murat
atmacamurat@hotmail.com