Scudo Sports

Düzce

Tepki
5
Selam Arkadaşlar Ben Düzce'den katılıyorum,Bisikleti seviyorum :D . Hayırlı Forumlara.Saygılar

Scudo
vayt düzceli kardeşim bende akçakoca lıyım yazları paso mtb'em ile ordayım

• Beğen
Tepkiler: Muhammet13xxx
@aksak_padisah

düzcede oturmuyorum ama düzceliyim.köprübaşı köyünden

@$#|€

Merhaba Şule, tebrik ediyorum bisiklet sevgin ve kaliteli bisiklet seçimin için.
Sakın bırakma bu özel sporu ve çevrendiklere de yaymaya çalış.Her sorunda yanında olacağız.
İyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: kanki-girl_81
Düzce'de Bisiklet Derneği Törenle Açıldı

Kuyumcuzade Bulvarı'ndaki bir iş merkezinde düzenlenen derneğin açılışında konuşan dernek başkanı Nizamettin Ulaş, ilde iki yıldır faaliyet gösterdiklerini belirterek, çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Amaçlarının Düzce'de bisiklet altyapısını geliştirmek olduğunu kaydeden Ulaş, bisikletlilerin güvenliğini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'dan bisiklet yolu çalışmaları için söz aldıklarını ifade eden Ulaş, "Bisiklet sürücülerinin trafikte ters istikamette gitmemeleri ve son derece dikkatli olmaları gerekiyor. Derneğimize tüm bisiklet sürücülerini üye olmaya davet ediyorum. 18 yaşından küçükler fahri üye, büyükler ise asil üye olabilir" dedi.

Tören açılış kurdelesinin kesilmesi ve kokteylle sona erdi.

4 Aralık 2011

ilk önce sizleri tebrik etmek isterim inşallah süreklir dernek olur ve güzel organizasyonlara imza atarsınız sizlerin takipçisi olacağım :)

Foruma yeni uye oldum. Biraz dolandım düzceliye rastlamadım. Varmı düzceli...

Selamun Aleyküm. Hoş gelmişsin Forum ailemize.

Düzce'de vardır illah ki bisikletsever kardeşlerimiz. Yakın zamanda tanışırsın diye düşünüyorum.

Ben Düzce'den Sezai hoca. Motosiklet dünyasında tanınırım, Yaş 54 ve göbeklenme olunca çocuklarım da binerler, ben de çocukluğuma dönerim diye bisiklet dünyasına gireyim dedim.
Şimdilik bisiklet yok, ama çalınma ihtimaline göre ucuz bir şey bakıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Hoş geldiniz
Ben de bir motosiklet kullanıcısıyım. İkisi de çok güzel hobiler.
Çalınma konusuna gelince şöyle dört haneli şifreli güzel bir kilit alırsanız çalınmaz merak etmeyin. Ben evime kadar çıkarıyorum. İlk zamanlar üşeniyor insan ama sonra alışıyor. Şimdi çıkarmazsam asla rahat etmiyorum
Bisiklet alırken ucuza kaçmayın bence. Hani Çin malı Zongshen almak yerine Yamaha Ybr 125 tavsiye ederiz ya. Aynı durum bisiklette de geçerli
Şöyle giriş seviyesi Kron Tourer veya Salcano Cİty SPort gibi şehir-tur bisikletlerine bakabilirsiniz. Bisikleti market beyaz eşyacı gibi bir yerden almaktansa bisikletçiden almaya dikkat edin. Bu forumda arkadaşlarımız her konuda yardımcı olmaya çalışır. Burası başka forumlar gibi değil :)

• Beğen
Tepkiler: S.R.YILDIRIM
Yıldırım bey öncelikle aramıza hoş geldiniz,

Bisikletlerimizin çalınma ihtimali her zaman var,ancak bisikletinizi tekin yerlere kilitleyip,evde muhafaza ederseniz sorun olmaz,

Uygun bisiklet yerine,güzel ve sağlam bir bisiklet almanızı tavsiye ederim,Allah muhafaza ucuz bisiklet alıp sakatlanabilirsiniz,jant kırılır yada maşa kırılır örnekler sıralanabilir..

iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: S.R.YILDIRIM
selamun aleyküm
Bende Düzce'liyim foruma bisiklet alıralmaz üye oldum bisikletim sedona 700
Facebook Düzce bisiklet gönüllüleri grubuna üyeyim yakın zamanda turlar olucak diye biliyorum sende katılabilirsin böylece Düzce'de bisiklet severlerle tanışabilir kaynaşabilirsin
Bol pedallı günler dilerim

Hemşehrim HOŞGELDİN delikanlı.

Düzce'den Sezai Hoca - Kron 1000 V.

NOT: Düzce (düzce değil) yazılarınızı değiştiriniz.

hoşgeldin aramıza Düzcede aktif olarak bisiklet kullanan arkadaşlar var

Geri