Scudo Sports

dünyanın kaçıncı zenginisiniz???

bisiklet_tutkunu

Daimi Üye
Tepki
99
Hiç dünyanın en zengin kaçıncı insanı olduğunuzu merak ettiniz mi? Çok üst derecelerde gözüm yok deseniz bile yine de matematiksel olarak sıralamada bir yeriniz var tabii. Kendimizden daha fakir ne kadar insan olduğunu öğrenmek insanda sahip olduğu imkanlarla yetinmek duygusunu kuvvetlendirebilir.
(link) sitesindeki kutucuğa dolar üzerinden yıllık gelirinizi yazıp "show me the money" yazıp tıklayın ve sıralamanızı görün

Scudo
çok güzel bi konu durumumuza şükür etmeyi bilmemiz için çok saol abicim iyi forumlar

Başkalarının benden daha kötü durumda olmasını bilmek, benim için mutluluk kaynağı olmamalı.

@Başar

nedense benım de ıcımı oyle bır hıs kapladı ama harclığımı yazınca kendımı baya bir çulsuz hissettim :d sondan üçündüydüm:D:(

Ben gelirimi yazdım ama çok uzun bi rakam çıktı yaaaaaa.............4 le başlıyo ama telaffuz edemem ben onu.Anlayın artık ne kadar uzun olduğunu.....Tek anladığım sonlara doğruyum ben arkadaşlar......:) :) :) :) :)

Siz şükretmek istiyosanız ben atarım isteyene özelden gelirimi..............:D :D :D :D :D :D :D

@kata

kata, patlatmışsın bombayı burdada yine..:)
bende denedim ama öyle uzun bir rakam çıktı işte..pek inandırıcı gelmedi ama yinede değişik ,güzel bir paylaşım..
teşekkürler

Teşekkürler nazz.

Varlığımla karşımdakini şükrettirebiliyorum......Allah öyle yaratmış....:)

Maddi alamda gelir gider dengesizliği var bende....Gelir yok gider had safhada....Bu yüzden biraz alt sıralarda kaldım.....:):):)

:)
Hem Yol Hem MTB Bisikletim var
Sağlığım sıhatim yerinde
Antalyada yaşıyorum :D

benden zengini mi var bea? :D:D:D
;)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
her ne kadar "You're in the TOP 12.97% richest people in the world!" ifadesi moral verse de sıralamada bulunulan pozisyon nahoş :D

hâlimize şükür bee..

Ercan'ın dediği gibi en büyük hazine sıhhat ;)

@kata

kata bir bomba daha, kopardın beni ya:)))
şükrettirebilme özellikli kata ! :) eee gelir olayına gelince ancak şunu söyleyebiliyorum, çalış biraz seninde olur..;)
arkadaşım takma bunları, iyi ki giderin var en azından ya o da olamasa ..yani herşeyi düşünmek lazım..

Hiç bakmayı düşünmüyordum ama siteye girdim...

Site CARE organizasyonuna bağış toplamak için yapılmış arkadaşlar.
Adamlar şöyle düşünmüşler: siteye giriş yapıp kendinizden fakir ne kadar çok insan olduğunu göreceksiniz, bu durumdan rahatsız olarak bağışta bulunacaksınız...

Biz ne yapıyoruz? "Oh be! Benden fakir bi sürü insan var" diye seviniyoruz. (şükretmek de bi çeşit sevinme değil midir?)

Başkasının kötü durumu nasıl mutluluk kaynağı olabilir?!?!?

Yeni çalışmaya başladığım zamanlarda telefonla okul arkadaşıyla oldukça iyi bir arkadaşıymış gibi konuşmuştu yeni mezun birisi... Sonra telefonu kapatıp "heheee, benden az maaaşla çalışıyomuş" demişti gözleri parlayarak. Madem senin arkadaşın, onun için daha iyisini daha fazlasını istemen gerekmiyor mu?

Bu da o anı hatırlattı bana....

Ben %14 lük kısma girdim yıllık 3000 usd ile .. ilginc tabe .. Bu kadar zengin oldugumu bilmiodum yaws ..

ALLAH ıma şükür...herşeyin başı sağlık tabi.
You're in the TOP 12.77% richest people in the world!
babam sağolsun

konu için teşekkürler ama benle aynı gelire sahip biri varsa ayunı sırayamı koyuyor beni bence böle bi hesaplama yanlış olmalı

kazanç fiyatını biraz sallayınca dünyanın en zen gini çıktım ne kadar güzel bir şey değilmi:D:D:D

beraber pedallamak dileğiyle

Kalbiniz zengin olsun yeterli...

Vehbi koç vefat etmeden çok önce bir resminin altında haber okumuştum...

Tatilde yanına çingeneler gelip para istiyor, o da şortunun boş ceplerini dışarı çıkarıp "vallahi yok vallahi yok" diyor...

Bizzat Sakıp Sabancı Kanal7'deki bir söyleşisinde şunu söyledi: "Keşke bütün malımı verseydim de oğlumu bu halinden kurtarabilseydim"

Dünya bankası (eski) başkanının Süleymaniye Camisinde yırtık çorapla yakalanmış halini görmüşsünüzdür sanırım...

Başka örneğe gerek var mı?

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Güzel konu :D paylaşım için teşekürler:) sağlığım yerinde olsun gerisi boş :)

Geri