Scudo Sports

Dün Yokuş İnerken Trajikomik bir kaza atlattım..

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Merhabalar saygı değer forumdaşlar ..
Dün yine yolumda sakin sakin ilerlerken ve köpekler yüzünden pür dikkat sürerken. Bisikletçilerin , motorcuların en büyük sorunu kapı açma vakasına maruz kaldım. Bir an refleksim hayat kurtardı.. Orada düz gitseydim ve sagıma soluma bakmadan devam etseydim çok kötü şeyler olabilirdi. , Belki de şuan hastanede bile olabilirdim.. Lütfen araba kullanan anneniz , babanız , abiniz , kız kardeşiniz.. Ayşe Fatma Mehmet demeden kapıları sağ elle açmaları için biliçlendirin.. VİDEO EKTEDİR.. 201867 dosyayı görüntüle

Scudo
geçmiş olsun duran veya park etmiş araçlar farketmeksizin bir kapı boyu mesafe bırakarak geçiş yapın riske girmeye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ATALAY16
Teşekkur ederim. Evet her zaman mesafe birakirdim demekki bu sefer kestiremedim..

Ben bisikletin önüne terorle mucadele ve narkotikcilerin ev basarken kapi kirmak icin kullandigi koc boynuzlarindan takmayi dusunuyorum. Ben ne dusuncem onlar dusunsun

bir an üçüncü araba da kapıyı açacak sandım oha dedim :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben elektrikli scooter ile yaşadım kapı nasıl açıldı nasıl kurtardım hala anlamış değilim. Kıl payı geçmiştim. Malasef sağ şerit otopark olduğu için tek şeritte de arabalar şıkıştırıyor. Sağda kalmak zorunda kalıyorsun. Ya da agresif sürüş ile akan trafiğe ayak uydurmak o da terletiyor. En iyisi yavaş gitmek.

@tekin17
Genelde tempolu gidiyorum kendime şeritte 1 yer ayırıyorum o yönden sorun olmuyor arabalara ayak uydurmak güzel ama adana sıcagı malum şarıl şarıl yürüyen hamam oluyoruz.. Bu olaylarda ise refleks büyük önem taşıyor.. Allah kaza bela vermeisn hiç birimize.

Kamerama yansıyan tonca olay var bunlar gibi.. Bu gözler araba içerisinde meze bira içeni gördü .. Resmen adam birayi kafasına dikmişti bende yanında gidiyordum :) Zamanla video sayfamda paylaşacagım..

Benimkinde öyle bir zamanda açtı ki hamle yapamadım konusu vardır buralarda geçmiş olsun

Geri