Scudo Sports

Drag Grizzly

wert

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar,
Bütçeme göre, bu ikisinden birini seçeceğim.

Ne dersiniz?

Scudo
"KRON XC 500"

Model XC 500
Kategori XC & Tur
Kadro 7005 Alüminyum
Amortisör Zoom
Arka Suspansiyon -
Jantlar Rigida
Tekerlek Göbekleri Shimano RM30-RM40
Jant Telleri Cn spokes
Lastikler Irc
Ayna Kol Shimano TX70
Zincir kmc z-51
Kaset Shimano
Orta Mil Shimano
Ön Arttırıcı Shimano C050
Arka Arttırıcı Shimano TX30
Vites Kolları shimano altus
Gidon Zoom
Gidon Boğazı Zoom
Çatal Yatağı vp Cane Creek
Frenler Shimano BRM-421
Fren Kolları Shimano Altus
Sele Setlaz
Sele Borusu Zoom
Renkler -
Boylar 13,5-16-17.5-19-21
Ağırlık 13,5 kg

" DRAG Grizzly"
Kategori XC & Tur
Kadro 7005 T6 Alüminyum
Amortisör Suntour M2000
Arka Suspansiyon -
Jantlar Remerx
Tekerlek Göbekleri -
Jant Telleri -
Lastikler -
Ayna Kol Alaşım 44/32/22T
Zincir -
Kaset Shimano
Orta Mil -
Ön Arttırıcı Shimano
Arka Arttırıcı Shimano TX50
Vites Kolları Shimano Altus
Gidon -
Gidon Boğazı -
Çatal Yatağı -
Frenler Alüminyum V Fren
Fren Kolları Shimano Altus
Sele -
Sele Borusu -
Renkler -
Boylar -
Ağırlık -

Ben özellikleri verim anlayan arkadaşlar marka kalite olarak sana önerirler.Benim gördüğüm kadarıyla KRON daha kaliteli gibi...

Bende drag diorum özelikleri daha iyi bide biraz drag lı görelim artık her tarafta kron var koskoca antalyda bi drag kulanan ben varım herlalde neyse ben drag diyorum

Delta'nın artık Drag satmayacağını öğrendim. Başka satan neresi var?

arkadaşlar bu hafta işinde bu marka model bir bisiklet alacam.lütfen bir fikir verebilirmisiniz alıp almama konusunda.250 ytl fiyat istiyorlar.

Bence 250 lira çok iyi bi fiyat hiç kaçırmayın derim
Bisiklete gelince üzerindeki donanım fena değil mesela üzerindeki jant takımını bende kulanıyorum şu ana kadar (1 yılık süre de ) bi sorunum sıkıntım olmadı ve jantlarla 2500 km yi geçtiğii düşünüyorum yani sonuç olarak bu fiyata bu bisiklet iyidir

yenisi zaten 395 lira
fiyat çok uygun

Ben şöyle bir duyum duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama drag satışını artık delta yapmadığı gibi üretimden de kalkıyormuş. Bilginiz olsun. Gerçi ne kadar doğru bilen ve duyan varsa paylaşırsa memnun oluruz.

Selim Abi'ye katılıyorum.Drag'taki sr sontour maşa daha iyi.Diğer özellikleri de hemen hemen aynı

Merhaba. Bisikletimi yeni aldım sayılır delta bisikletten, çok memnunum. Gerçekten bu bilgi ne kadar doğru bilmiyorum, bence üretime devam etsinler. Üretime devam ediyorlar hala :p

Drag grizzly Bulgaristan'da yani fabrikasının oldouğu ülkede mağazalarda satış fiyatı 300 YTL civarında bu taraflarda bir tandığın varsa 250 ytl ikinci ele vereceğine 300 ytl sıfır almanı tavsiye edirm . ben bu bisikleti kullanıyorum son derece konforlo sürüşü var hem asfaltta hem toprak yollarda son derece performanslı ben didonunu değiştirdim ve yüksek didon taktım çok daha kullanışlı oldu. ilgilenenlere tavsiye ederim.

Geri