Scudo Sports

Dövüş Sporları

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
445
Her hangi bir dövüş sporuyla uğraşan ya da ilgi duyanlar vardır forumumuzda..

Ben eylül-ekim gibi kick box eğitimi almayı düşünüyorum.. 4.aya girilince karşılıklı dövüşler başlanıyormuş, bu yüzden yüz estetiğini bozmamak için 3 ay gitmeyi düşünüyorum. Tecrübeliler varsa İstanbul Anadolu Yakasında bana nereyi önerebilirsiniz?

Scudo
Selim abi benim bi arkadaş gidiyodu ordan biliyorum
gerçekten dövüşlere girmeme kararını destekliyorum
çocuk her hafta bi tarafı mor geliyodu okula :)

abi bırak allah aşkına yaa:D senin o bilek ölçüleriyle yüz estetiğin bozulurmu hiç:D sen bozarsın ama

Kick-Box öğrenip de müsabaka yapmadan olur mu? Bence hiç merak etmeyin, biraz tecrübe kazanınca fazla yara almadan eğlenceli şekilde karşılaşmayı da seveceksiniz. Zaten gideceğiniz yer kaliteli ve deneyimli hocalara sahipse, size dövüşmekten çok savunmayı öğreteceklerdir.

bir ara ben de niyetlenmiştim ama aynı arkadaşım kısa süre aralarla hem bileğini hem de kaval kemiğini kırınca vazgeçtim... dikkatli olun derim..

Lokman var dünya şampyonluğu olan bir boksör arkadaşımız kendisi...

Ben kickboxu bu yastan sonra pek tavsiye etmiyorum :) Benim kardeşim gidiyordu, ilk zamanlar bacaklar mosmor geliyordu. İlk 1 ay yürürken bile zorlandığı oluyordu. Ağır bir eğitim dönemi geçirmişti. Kalıplıda ama sürekli birbirlerinin kaval kemiklerine vurduklarından kalıp işe yaramıyor :D Daha acısız dövüş sporları bakmanı öneririm.

Geri