Scudo Sports

Dostluk için 3800 km

serkan yıldız

Daimi Üye
Tepki
160
Arkadaşlar bugünkü Zaman gazetesinin internet sitesinde güzel bir habere rastladım. Gazetenin Avrupa editörü İsmail Çevik Almanya'dan Türkiye'ye pedallamaya başlıyor. Aslında haberi okurken medyada çalışan arkadaşları bisikletsever yapsak çok daha kolay şekilde sesimizi duyurabiliriz diye de düşünmedim değil hani.
Ülkeler arası turlayan turlayamayan arkadaşlara da manevi bir nevi destek olsun :)
Buyrun bu da linki.

(link)

Scudo
Güzel haberler bunlar,
özellikle medya ilişkileri kuvvetli ve hatta medya içinden insanların bisiklet turları, Türkiye deki bisiklet ivmesini daha da arttıracaktır diye düşünüyorum.

Ulusal bir gazete herhalde kendi çalışanına çok daha fazla yer verecektir.

Türkiye ye girdikten sonra yardımcı olanlar, beraber pedallayanlar olur umarım.

Not : Suluk evet ilk bakışta komik gibi duruyor. Fakat bizde uzun yolda hemde her bisiklet için iki tane :))) normal su şişesi taşıyoruz. bir de Almanya da suyun dış şişesi aldığınız sudan daha pahalı ve bir dahaki su alışınızda boş pet şişeyi depozito olarak geri veriyor bir tane daha dolu alıyorsunuz. Bu yüzden içtim attım olmuyor ( her gün 4 şişe atsanız 2 ayda 120 euro yapar :( ) ve yanınızda taşımak en iyisi . :)

Medya mensubunun böyle bir tura çıkması, bisiklet sporunun tanıtımı için çok daha fazla etkili oluyor. Ne diyelim Allah yolunu açık etsin...

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
Hayırlı yolculuklar dilerizo zaman ona.Bir medya mensubunun böyle bir olaya kalkışması bisikleti göz önünde tutmak için güzel birşey aslında.Fakat birde şöyle bakacak olursak medya mensubu olmasa yine ilgisizlik hat safhada..

• Beğen
Tepkiler: Akif Y.
Ismail Cevik abinin Gezisini bide Turdaki Forofaflarini takip etmek istiyorsaniz
internet sittesi var Türkce ve Almaca.
(link)

ben bu sayfayi basindan beri takip ediyorum ve abinin isini cok beyeniyorum :D

kendisi ile tura çıkmdan önce konuşmuştuk. O zamanda mükkemmel bir şey yaptgını soylemiştim. Ankara ya vardıgında tanısma fırsatımda olacak ..

İsmail Çevik'e başarılar dilerim. Japonya Turu gibi güzel olacağına eminim...

Geri