Scudo Sports

Dolar 9 Plus

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Utandırma Servisi olur anca bunlardan...

• Beğen
Tepkiler: velespit7
Sanki biraz geç kalmışsınız, 10’a doğru koşuyor.

• Beğen
@Cömert
Ağabey, kusura bakma da bu başlık olmamış:tskler:
Biz çocukken anam bir tshirt alırdı, biz de o tshirti bir sene bol, bir sene tam, bir sene de dar giyerdik.Buradan hareketle başlığı dolar 15 plus olarak açmalıydın. İlk sene 15 altı olurdu, seneye bizimkilerin engin ekonomi bilgileriyle 15 yaparlardı. Sonraki seneye de 20 olurdu, biraz dar olurdu ama idare ederdik.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Başlığın "Dolar bir üst tamsayıya ulaştı" şeklinde değiştirilmesini teklif ediyorum. Her tamsayıda yeni başlık açılacaksa yandık biz :agla:

An itabiriyle 1 ABD Doları 9.25 Türk Lirası.Maaşı dolarla alanlar yaşadı artık (!)

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Hans 5 yıl önce 5 yıldızlı otelde kalıyordu. Artık kral dairesinde kalmaya başlar. Ama hala bizi kıskaniiyealar..😁

İşte şimdi sıç(ra)dık..

Dolarla mı maaş alıyorsun zihniyetinin dolar arttıkça sesi

bizim abiler bankalardan vergileri kaldırmayı bile akıl edemiyor :) pek birşey beklemiyorum ben bunlardan

Son kalan bölge olan kulak arkalarımı ıslak mendil ile güzelce silip, temizledim.

• Beğen
Merhaba,

Forumda bu tip başlıklar zaten kural dışıydı. Daha önce buna rağmen uzunca zaman müdahale etmiyorduk. Ama artık bu ve benzer konuların bu forumda paylaşılmamalı ve konuşulmamalıdır. Çünkü hem hukuki açıdan, hem de topluma karşı gerginliğe sebep olmaktadır. Dolayısıyla, forumda sadece bisiklet ağırlıklı konuların konuşulması ve gündemde olması gerekmektedir. Ayrıca, bu ve bunun gibi başlıklara denk geldiğinizde şikayet ederseniz seviniriz. Başlık tekrar arşive alınacaktır. Lütfen devamını getirmeyelim.

Saygılarımızla,
Yönetim Kurulu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri