Scudo Sports

Doğu'dan Batı'ya... Erzincan-Sivas-Yozgat-Kırıkkale-Ankara

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Tepki
4.757
Bir günümü bile boşa geçirmemek adına yine yollardayım. Can sıkıntısından dolayı askerde olan kuzenimi almaya Ankara'ya pedallıyorum.
Yol güzergahım üzerinde olan bisikletseverler dostlarım ile tanışmak ve birlikte pedallamak beni çok mutlu edecektir.

http://img501.imageshack.us/img501/6186/erzankbo2.jpg

ERZİNCAN-Refahiye-İmranlı-Zara-Hafik-SİVAS-Yıldızeli-Akdağmadeni-Saraykent-Sorgun-YOZGAT-Yerköy-Balışeyh-KIRIKKALE-Yahşihan-Elmadağ-ANKARA

Tamamen plansız ve programsız yolda olucam. Hafta sonu yola çıkıyorum.
İrtibat Tel: 0535 513 58 53

Sevgiler...

Scudo
Tebrikler Serkan abi
Zamanı boşa geçirmemek için çok eğlenceli bir plan(sız gezi).Sivas'tan geçince görüşmek ve birlikte pedallamak benim için anlatması zor bir sevinç kaynağı olacak.Tahminimce yola çıktığının (en geç)2. günü burada olursun telefonla haberleşiriz Yıldızeli'ne kadar birlikte pedallayabilirim.Allah yolunu açık etsin, ve her zaman ki gibi en büyük yardımcın olsun Serkan Abi....

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@matrixod
Çok teşekkürler kardeşim,
Birlikte pedallamaktan bende çok büyük keyif alırım. Sivas'a yaklaştığım anda sana mutlaka ulaşırım.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Merhaba serkan abi,

ben Mustafa (Pedalla Türkiye Antalya manavgat-serik ayağından)

Yeni turunda başarılar dilerim.Tekrar Antalya ya bekliyorum.Bu sefer Toroslara çıkalım.

görüşmek üzere

Mustafa Teke/serik-Antalya

(link)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@mustafateke34
Merhabalar Mustafacım,
Seni unutmak ne mümkün. Birlikte bir gece iki gündüz geçirdik. Sonuçta aynı oda arkadaşıyız.
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah birgün tekrar Antalya'ya gelme şansım olur. Toroslara da çıkarız, birlikte Serik dolaylarında trekking'de yaparız.

Sevgi ve selamlarımla...

• Beğen
Tepkiler: mustafateke34
Merabalar, benim çocukluğum kırıkkalede geçti ve babaannemler yozgatta oturuyordu, 14 yaşındayken, yaşlı ve yorgun bisikletimle :) tek başıma kırıkkaleden yozgata gitmiştim, kırıkkaleye 20km falan kala bi rampa var o seni biraz zorlayacaktır. elmadağı saymıyorum bile ;) iyi pedallamalar..

serkan memleketim akdağmadeninden geçeceksin kıskandım seni şimdi:(

Serkan Abiyle az önce konuştum.Refahiye'de konakladığını belirtti.Yarın için planı sabah 4 gibi çıkıp sıcağa kalmadan yol alabilmek (her ne kadar sıcaktan etkilenmediğini söylese de :eek: )
Yarın çıkış saatine göre Hafik'e kadar gelmeyi planlıyor.Burada 2 ihtimal var:
1: Umduğundan yavaş gelirse Zara'da konaklama
2: (inşallah)beklediğinden hızlı gelerek Sivas'a ulaşmak
Tüm dualarımız seninle Serkan Abi.
Yolun açık olsun...

27 Temmuz 2008 Saat:16.13
Serkan Abiyle görüştüm Hafik'e varmadan Tödürge gölü civarlarında kamp yapabileceği bir yer bulduğunu ve orada sabahlayarak saat 7 de yola çıkacağını söyledi.
Allah'tan bir aksilik çıkmazsa bende yarın 7'de Hafik'e doğru yola çıkacağım ve birbirimizi rastgele nerede görürsek buluşacağız.(Alın size matematik problemi!!!)
Yolun açık olsun Serkan Abi!!!

28 Temmuz 2008 saat 07:15 te yola çıktım ve Serkan abinin geleceği istikamete doğru sürüyorum.Geldim Seyfebeli Geçidi'ne ve cepten aradığım Serkan abiyi geçitte beklemeye karar verdim.Yaklaşık 10 dk sonra Serkan abi geldi ve fotoğraf faslından sonra Sivas merkeze geldik Buruciye Medresesi'nde çaylarımızı içtikten sonra Yıldızeli'ye doğru yola çıktık.Candan bezdirici yolda karşıdan esen rüzgarbize köstek oldu ortalama hızımız bayağı inmişti rampa çıkarken...
Rampa inişlerinde bile pedal çevirmemize rağmen 50'nin üzerine çıkamıyorduk.Kamyonlar sağolsun baya kamyon arkası yaptık sonunda Yıldızeli'ye ulaştık.Öğle yemeklerimiz yedikten sonra bir çay bahçesinde çaylarımızı içip ayrıldık.Ben otobüsle geri geldim.Serkan abi de Akdağmadenine doğru pedallamaya başladı büyük ihtimalle Yavu'da durup konaklayacak.
Yolun açık olsun Serkan Abi...

@matrixod

Yazıyı okurken resmen acı çektim. Keşke sivasta olsaydım dedim. Tam da 55-60 km yolu gidecek kondüsyona yeni kavuşmuştum. Yıldızeli - Sivas arasında kısa tur hayallerim vardı, Kaçırmışım...:eek:

Eeee yanlış zamanda şehirdışına çıkarsan olacağı bu...

serkan sana iyi yolculuklar diliyorum umarım kazasız belesız bir sürüş gercekleştirirsin bu hafta sonu yanında olmayı istedik ama olmadı umarım başka sefere birlikte pedal çeviririz...

Geri