Scudo Sports

Doğu karadeniz turu için yol arkadaşı arıyorum

Tugay Sonsuz Sert

Daimi Üye
Tepki
138
Bisiklet
Sedona
Arkadaşlar öncelikle bütün pedal dostlarına hayırlı günler. Memur olduğumdan dolayı gün sıkıntısı çekiyorum uzun mesafeli turlar yapamıyorum. Ramazan sonunda bayramı dahil ederek 7 günlük bir tur planlamaktayım. Benim planımca Samsundan başlayıp Batum'da bitirmeyi düşünüyorum. Yanıma yol arkadaşı arıyorum. Kendim Erzincan'dayım otobüs ile o tarafa geçeceğim. Eğer isterseniz farklı bi plan yaparak öyle bir turda yapabiliriz. Katılımınızı bekliyorum arkadaşlar. Rotayı planı birlikte yaparız.

Scudo
Sahil yolu çok güzel mesafe yi çok çabuk alırsın 525 km Samsun - Batum arası 41 km geri Hopa ya dönüş 566 Km 5 gün sürer en fazla yaylalara gidersen günler daha da çoğalır sahilden içeri girdikçe rampalar başlıyor bilginize.

• Beğen
Tepkiler: Cihan Soyugazi
Yolu ters istikamete gidersek ben gelirim

Daha önce şöyle bir tur planlamıştım.
Haziran sonu Yusufeli- Kaçkar- Zilkale- Çamlıhemşin- Rize- Trabzon- Maçka turu

Sonra fikir değiştirdim , Artvin - Ayder- Rize- Trabzon - Gümüşhane- Erzincan - Tunceli - Elazığa çevirdim.

Düşünürsen bir kısmını beraber sürelim. Benim için de iyi olur.
Şu sıralar malzeme ve antreanman ile uğraşıyorum

Görüşmek üzere

Bi irtibata geçelim o zaman birlikte birşey planlayalım ona göre hareket edelim.

Merhaba,

Temmuz ayının sonunda yapmayı planladığım Doğu Karadeniz turu için yol arkadaşı arıyorum. Samsun-Artvin arası sahilyolu üzerinden gitmeyi planlıyorum. İlgilenen olursa beklerim.

Kamp veya küçük pansiyonlarda konaklamayı planlıyorum.

İyi günler

Merhaba telefonda bu tur ile ilgili görüşelim.Bana telefon numarası verirseniz arayabilirim.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Abdurrahim Erol @Hasan baba ne zaman düşünüyorsunuz acaba turu? Benim en geç 13 temmuza kadar boyle bir tura başlama niyetim var.

Ben en iyisi yeni bir konu açayım. Hem tür paylaşımlarını da ordan yaparım.

Geri