Scudo Sports

DoĞal ortaminda carraro :)

Scudo
@Berkant.dogan

mtb+yol yerine göre kullanmak lazım

Valla o kadar araziye giriyoruz ortamın verdiği heyecandan resim çekinmeyi unutuyoruz:)Siz unutmamışsınız güzel resimler.

• Beğen
Tepkiler: turan kelleci
detay: ağırlık merkezi ne kadar yere yakın olursa o kadar iyi denge sağlanır.ayakta kullanıldığında ağırlık pedal da toplanır kontrol kolaylaşır.

• Beğen
Tepkiler: Atıl Güven
@ömer korkmaz

Alışkanlık Yapmadık kaskı şimdiye kadar bir kazam olmadı arazide vs inşallah şimdiden sonrada olmaz teşekkürler hocam

@HASAN TONBUL

bizde öyle unutuyoruz şimdiye kadar gittigimiz arazilerin hepsini fotolasak forum agzına kadar foto dolardı herhalde :)

@sedat_slave

evt agırlıgı arkaya verip freni dengeli kullanarak hiç bir sorun oluşmuyor bunları biliyoruz en azından ben biliyorum sağol ;)

@Atıl Güven

sagolun in iyisi sizlerin olsun

@turan kelleci

maşallah Turan kızma ama ne bu kâhinlik böyle :) Nerden biliyorsun kaza yapmayacağını. Bu kadar özgüven iyiye âlâmet değil. Allah korusun. Türk milletinin başına ne geliyorsa ''bana bir şey olmaz'' düşüncesinden geliyor. Saygılarımla.

@sercansekkin

hocam zaten ben bana birşey olmaz demedimki allahın izniyle kaza bela başımıza gelmez dedim :)

"öyle yada böyle neyin nerden geleceği hiç belli olmaz sen kafana tak yine kaskını dışardakiler hayvan sen ne kadar dikkatli olsan da.." anneciğimin sözüdür ne zaman çıksam aynı şekilde der :)

Geri