F fatihgüven Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mayıs 2007 Mesaj 1.882 Tepki 799 Şehir topçular/eyüp/istanbul 28 Mayıs 2007 #1 ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum(eyüp) hidrolik disk fren istiyorum sırf arka taraf için nereden bulabilirim ve brz ucuz olursa sevinirim Tepkiler: t-genc
ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum(eyüp) hidrolik disk fren istiyorum sırf arka taraf için nereden bulabilirim ve brz ucuz olursa sevinirim
G goxelkurt Forum Demirbaşı Kayıt 4 Aralık 2006 Mesaj 416 Tepki 108 Şehir istanbul/bakırköy 28 Mayıs 2007 #2 sevgili fatih genelde durmayı sağlayan fren ön frendir sadece arkaya disk fren takmak (teknik bilgisi iyi olan arkadaşlar açıklama yapıcaklardır sanırım) biraz etkisiz olabilir sevgiler.....
sevgili fatih genelde durmayı sağlayan fren ön frendir sadece arkaya disk fren takmak (teknik bilgisi iyi olan arkadaşlar açıklama yapıcaklardır sanırım) biraz etkisiz olabilir sevgiler.....
B bedo Forum Bağımlısı Kayıt 11 Ekim 2006 Mesaj 1.225 Tepki 322 Şehir istanbul-yeşilköy alan: trial ve street 28 Mayıs 2007 #3 Çoğunlukla ön arka takım halinde satılıyor disk frenler,fakat forumumuzun ikinci el bölümümde bulabilirsin.. Tepkiler: t-genc
Çoğunlukla ön arka takım halinde satılıyor disk frenler,fakat forumumuzun ikinci el bölümümde bulabilirsin..
G Genar Batur Forum Bağımlısı Kayıt 9 Şubat 2007 Mesaj 674 Tepki 247 Şehir izmir Bisiklet Mosso 28 Mayıs 2007 #4 delta bisiklette tektro set olarak ve deore arka ön ayrı satılıyor fiyatlarıda bayaa yakın Tepkiler: t-genc
F fatihgüven Forum Bağımlısı Kayıt 28 Mayıs 2007 Mesaj 1.882 Tepki 799 Şehir topçular/eyüp/istanbul 29 Mayıs 2007 #5 teşekkürler, ewet ön fren daha etkili ama öndeki v fren bana yetiyor