Scudo Sports

Disk Fren Uyumlu Arka Port Bagaj ve Heybe Arıyorum (30 Litre)

Tepki
42
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi disk fren uyumlu port bagaj ve minimum 30 litrelik heybe arıyorum. Marka önemli değil kaliteli bir şey olduğu sürece.

İstanbul içi elden teslim şeklinde gerçekleştirebiliriz satışı. Diğer şehirlerden satıcı çıkarsa eğer kargolayabilirsiniz. (GET açabiliriz)

Ürünlerin fotoğrafı varsa tabii ki iyi olur. Mesaj atabilirsiniz. :)

Scudo
(link) sele arkasına takılıyor.Her bisiklete uyumlu.Çok kolay kullanım.Sorunsuzdur.Buna ibera 2 adet heybe çanta taktım.Özellikle mtb bisikletime. (link) Fotoğraf paylaşım yapacaktım.Url bağlantısını sağlayamadım.Port bagajın disk fren,v fren uyumlusu olması hiç farketmiyor.Sağlam,çok kullanışlı ,her bisiklete uyumlu aparat tavsiye ederim.

@gok

Çok teşekkürler hocam. Gerçekten güzel ürüne benziyor.

''Heybe Çantalar Tek Adet Olarak Kargolanmaktadır.'' Bu kötü oldu maalesef.. Ehehe.. Gerçekten güzel ürün ama başka alternatiflere bakmak gerekecek. İki tane lazım bana. İkisi tuzlu oluyor maalesef.

Bu arada o bahsettiğiniz bagaj sadece seleye takılıyor sanırım hocam. 9 KG taşıma kapasitesi varmış. Direkt kadroya bağlı bir şey alacağım. Çünkü sele ayarıyla çok oynuyorum. :D Teşekkürler yardım için. :)

Arkadaşlar ayrıca güncel olarak bisiklet gözlüğü de arıyorum. Özellikle gündüz ve gece sürüşü için kolaylık sağlayacak lenslerden.

Merhabalar,
Elimizde mevcut olan şu ürün disk fren uyumludur;
(link)

Elimde hem Tranz-X hafif alüminyum bagaj hem de heybe var. Heybenin yanlarında 3er göz (toplam 6 göz) ve üzerinde de ayrılabilen, el çantası gibi kullanabileceğin fermuarlı bir parçası var.
Bagajın fotoğrafını ilanımda görebilirsin. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=107530
Heybenin fotoğrafını da yarın çekip gönderebilirim.
Özel mesajla haberleşebiliriz ya da 0532 727 3393 arayabilirsin.

Teşekkürler arkadaşlar ürünü satın aldım.

Konu kapatılırsa sevinirim. (Yönetici arkadaşa mesaj atacağım)

Geri