ziyainal Forum Demirbaşı Kayıt 7 Haziran 2012 Mesaj 406 Tepki 223 Yaş 42 Şehir Trabzon İsim Ziya Bisiklet Merida 26 Haziran 2012 #1 hadi diyelim sedona 711 de karar kıldım iki fren alternatifi var hangisi tercih edilmeli arasındaki fark nedir disk frenin avantajı nedir v frene göre ??
hadi diyelim sedona 711 de karar kıldım iki fren alternatifi var hangisi tercih edilmeli arasındaki fark nedir disk frenin avantajı nedir v frene göre ??
tunahan beyhan Forum Bağımlısı Kayıt 29 Kasım 2011 Mesaj 919 Tepki 149 Şehir bursa Bisiklet Carraro 27 Haziran 2012 #2 Disk fren daha konforlu bi tutuş sağlar (DAHA MASRAFLIDIR) Aldıktan sonra Balatasıydı rotoruydu vb vb V-Fren daha çok parmak kuvveti gerekio duruş mesafesi hemen hemen aynı Daha masrafsız ve hafif.
Disk fren daha konforlu bi tutuş sağlar (DAHA MASRAFLIDIR) Aldıktan sonra Balatasıydı rotoruydu vb vb V-Fren daha çok parmak kuvveti gerekio duruş mesafesi hemen hemen aynı Daha masrafsız ve hafif.
Gökhan Ö. Forum Demirbaşı Kayıt 15 Eylül 2010 Mesaj 504 Tepki 249 Şehir Samsun Bisiklet Focus 27 Haziran 2012 #3 şahsen çalışma sistemi basit şeyleri daha çok seviyorum. o yüzden v fren alırdım. imza : HD fren kullanıcısı
şahsen çalışma sistemi basit şeyleri daha çok seviyorum. o yüzden v fren alırdım. imza : HD fren kullanıcısı