Can TOPCU Üye Kayıt 17 Şubat 2012 Mesaj 98 Tepki 7 Yaş 27 Şehir Eskişehir İsim Can Topcu Bisiklet Carraro 8 Şubat 2014 #1 Sedona 741 bisikletimin shimano 445 arka frenimi sıktığım zaman acayip bi ince ses geliyor rotoru güzelce yıkadım sildim ses 1-2 gün yoktu ve tekrar gelmeye başladı önerilerinizi bekliyorum
Sedona 741 bisikletimin shimano 445 arka frenimi sıktığım zaman acayip bi ince ses geliyor rotoru güzelce yıkadım sildim ses 1-2 gün yoktu ve tekrar gelmeye başladı önerilerinizi bekliyorum
Xoqo Forum Bağımlısı Kayıt 22 Eylül 2010 Mesaj 706 Tepki 421 Şehir Kocamustafapaşa Bisiklet Diğer 9 Şubat 2014 #2 Kaliper yağ kaçırıyor olabilir. Daha önce başıma geldi. İlk zamanlar kesiliyordu 1-2 gün sonra yine ötmeye başlıyordu. 1 ay geçmeden fren boşaldı.
Kaliper yağ kaçırıyor olabilir. Daha önce başıma geldi. İlk zamanlar kesiliyordu 1-2 gün sonra yine ötmeye başlıyordu. 1 ay geçmeden fren boşaldı.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 9 Şubat 2014 #3 Fren pad'lerini söküp, ince dişli zımpara ile çok HAFİF bir şekilde bir perde üzerinden geçin ve kuru bir bez ile silin.
Fren pad'lerini söküp, ince dişli zımpara ile çok HAFİF bir şekilde bir perde üzerinden geçin ve kuru bir bez ile silin.