Scudo Sports

disc jant

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

onaran

Daimi Üye
Tepki
24
uygun fiyatlı disk jant konusunda yardım istiyorum...

Scudo
jantın disk frenle bir alakası yokki disk frende önemli olan disk fren uyumlu bir göbek olmasıdır yani jantın değil göbeğin farklı olması gerekir. yanlış biliyorsam beni düzeltin...

@ApQ

hadi canımm Sen hiç Crossmax Slr Disk uyumlu jantta v fren kullanın gördünmü? Görmedin demekki Jantlar Disk Jant ve V Fren jant diye ikiye ayrılıyormuş. Disk jatların yanakları V frene göre daha ince ve bunun için daha hafif... onaran dostum sanada zac 2000 i tavsiye ederim gerçekten sağlam bir jant...

arkadaşlar jant sorununu çözdüm...

alexrims dc 19 aldım disc memnunum bu janttan...

teşekkürler...

peki benim bi sorum olucak belki salakça ama bilmediğim için soruyorum :) Disk için göbek şart onu anladım ama jantları değiştirmek istemiyorum belki böyle olunca da "v-janta" disk fren uygulayabilir miyim onu merak ettim? eğer oluyorsa ağırlık dışında ne gibi dezavantajlar var acaba? şimdiden teşekkürederim ilgilenen arkadaşlara :) :) :)

@compaqismail

ağırlık dışında herhangibir dezavantajı yok. mesela ben zac 2000 v-brake uyumlu jantlarla hidrolik disk fren kullanıyorum. Kron xc2000 ler de v-brake uyumlu jantlarla disk frenli satılıyor.

@UfukBayram

aşağılayarak bilgi verdiğiniz için sizi kınıyorum !! gayet edepli ve terbiyeli bi şekildede bilgisi olmayan kardeşimize yardımcı olabilirdin..Bişeyleri bilmek marifet değil, bişeyleri paylaşmak marifet..lütfen biraz daha saygılı olalım..

• Beğen
Tepkiler: ApQ
@UfukBayram

hazır jant setlerinde bu şekilde ayrılabiliyor fakat şunuda unutmaki crossride modelide hem disk hem v-fren uyumlu demekki disk frenli jantta v-frende olabiliyormuş... Yani disk ve v-fren jantlarda önemli olan ilk etapta göbeklerin disk uyumudur.. Daha sonrada isteğe göre jant çemberidir...

konunun daha fazla tartışma ortamına dönüşmemesi için kilitliyorum arkadaşlar...

Zaten arkadaş sorununu çözmüş....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri