Scudo Sports

Dışarı çık ve sür

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
311
Merhabalar arkadaşlar,Selim ve benim yeni videomuz sizlerle,montajı epey uğraştırdı ama güzel oldu diye düşünüyorum,

Yorumlarınızı eksik etmeyin,iyi seyirler

(link)

Scudo
1-Video ve montaj çok güzel olmuş,tebrikler. :)
2-İnsan o bip sesi için teşekkür eder.(o kadar dünya sitelerini taradım senin için) :)
3-Bana önerdiğin şarkıyı neden kendin kullanıyorsun :p

1-Teşekkür ederim:)
2-Bip'in çok üzerinde durmak istemedim:)
3-Çünkü şarkı süper:D

buda nesi :S flim fragmanından daha iyi :D tabiri caiz ise manyak olmuş :D

Atilla elinize sağlık cok güzel olmuş... selim costurmuş yine:):):)

Atilla eline sağlık çok güzel olmuş.İnsanı bisiklet kullanmaya itiyor video.Şarkı herşey çok yerinde olmuş tekrar eline sağlık :).

Süpersin Atilla... Gerçekten tebrik ederim! yani yanımda olsan heralde helal olsun diyip sarılırdım :) Bir ara yine bi izmit yapalım hem street hemde park videosu çekelim. Ellerine sağlık montaj hareketler müzik herşey uyum içinde olmus valla

video gerçekten baya güzel olmuş. bende çekip bi video koyıyım artık herkez koymaya başladı :D

Tebrik ederim. Özellikle videoya bittim. Herhalde ben de böyle bir videoda yer almaktan gurur duyardım. Ben daha çok araziye yoğunlaştım hatta tam tersi derslere :(."Ama bu demek değil ki bisikleti bıraktım!:eek: benim de sizin gibi değerli gençlerden ne eksiğim var?:) tabiki yok!:D".
Hangi videoyu editleme programını kullandınız belki bende bu programı kullanabilirim:) Teşekkürler paylaşım için.

izledikçe ilk sahnede gülmekten yere düşüyorum :D

atilla montaj video çok hoş ellerine kollarına sağlık dostum..

Teşekkürler arkadaşlar,sizde çekin yollayın,geldi bahar ayları gevşer gönül bağları,çıkın,sürün ve paylaşın.Çok zevkli:)

Doruk,Emir,Erkal abi yine bi Seka Park yapalım,geç bile kaldık:),Koray bu sefer seni de kesinlikle bekliyoruz:)

Videoyu bekliyoruz Uğur:)

Montajı Windows Moviemaker ile yaptım ama bu neredeyse bu programla 7-8'nci videom olduğundan artık programı iyi kullanıyor sayılırım:)

çok güzel olmuş tebrikler.devamını bekleriz

bravo atilla harika video , muzik hakkında bilgi verirmisin?? grup / sarkı ??

bu arada napıyosun yurtdısında mı suruceksin ispanya semalarında ??

yada Turkiyedemisin ???

Teşekkürler:),sonda yazıyodu,Greenskeepers-Vagabond.

Bir sorun çıkmazsa 14 Eylül itibarıyla 10 ay Portekiz Coimbra'da olucam:).Fiyatları araştırdım,bisikletimi götürmeyip ordan alıcam bi bmx.Spec Fuse falan olucak büyük ihtimal,10 ay idare eder:D

@burnout_54

Bu seferkini kaçırmam herşeyim hazır gitmeyi bekliyorum seka'ya :):D.

Geri