M Muammer SEVİNDİK Üye Kayıt 10 Mayıs 2013 Mesaj 6 Tepki 0 Şehir Samsun Bisiklet Kron 20 Mayıs 2013 #1 Lastiklerdeki yazılar hangi tür boya ile yazılır bilgisi olan varmı arkadaşlar. Teşekkürler
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.973 Tepki 20.679 Yaş 52 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 20 Mayıs 2013 #2 Özel lastik yazma kalemleri var ama hic bir ise yaramiyor, kisa bir süre sonra siliniyor tavsiye etmem. Lastik sadece orjinal boyasiyla iyidir.
Özel lastik yazma kalemleri var ama hic bir ise yaramiyor, kisa bir süre sonra siliniyor tavsiye etmem. Lastik sadece orjinal boyasiyla iyidir.
M Muammer SEVİNDİK Üye Kayıt 10 Mayıs 2013 Mesaj 6 Tepki 0 Şehir Samsun Bisiklet Kron 20 Mayıs 2013 #3 Yazılar çıkınca lastik çok boş oluyor,
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.973 Tepki 20.679 Yaş 52 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 20 Mayıs 2013 #4 Orjinal boyasimi cikiyor, lastigin ney? Ben senelerdir Schwalbe kullaniyorum lastik eskiyor yazi bozulmuyor, benim sürüs tarizmda hic normal degil resimlerime bakarsan görürsün. Vallaha orjinal yazi silindigse yapacak bir sey yok.
Orjinal boyasimi cikiyor, lastigin ney? Ben senelerdir Schwalbe kullaniyorum lastik eskiyor yazi bozulmuyor, benim sürüs tarizmda hic normal degil resimlerime bakarsan görürsün. Vallaha orjinal yazi silindigse yapacak bir sey yok.