Caner Od
Üye
- Tepki
- 40
- İsim
- Caner
- Bisiklet
- Salcano
Arkadaşlar herkese selam,
Evlilik sebebiyle ara verdiğim bisiklet aktivitelerime geri dönüyorum
Öncelikle bisikletim Salcano Assos 50 27,5 SLX modeli. Üzerindeki donanım kalitesinden yola çıkarak alınmış bir bisiklettir. Aldığımda ormanda aktif olarak sürüşler gerçekleştiriyordum. Artık arada fırsat bulursam İstanbulda Aydos ormanlarında sürüş yapıyorum fakat daha aktif bir sürüş maratonuna geçeceğim için lastiklerimde değişikliğe gitmek istiyorum. Bu nedenle, herkesin canını sıkan aslında forumda konularıda olan bir yarayı tekrar deşeceğim.
Lütfen konu zaten var demeyin
zira ben yalnızca iki üç modeli kıyaslamak ve bu modeli kullanan kullanıcıların yorumlarını almak istiyorum.
1. Lastik :
KENDA KWICK TRAX 700X35C (K1053) DIŞ LASTİK

2. Lastik :
KENDA KWICK SEVEN-5 SPORT 27.5 x 1.75 60TPI DIŞ LASTİK

3. Lastik
SCHWALBE BIG BEN GUARD BALLOON 27.5X2.00 DIŞ LASTİK

Sayfalarında paylaşılan bilgileri görsel olarak ekledim. schwalbe daha kalın yapıda ama kalitesi malum.
1,65 lik marathon'larını da ben istemiyorum. 1,75'lik ürününü de bulamadım.
Tavsiyeleriniz nedir? Yardımcı olabilir misiniz?
Evlilik sebebiyle ara verdiğim bisiklet aktivitelerime geri dönüyorum
Öncelikle bisikletim Salcano Assos 50 27,5 SLX modeli. Üzerindeki donanım kalitesinden yola çıkarak alınmış bir bisiklettir. Aldığımda ormanda aktif olarak sürüşler gerçekleştiriyordum. Artık arada fırsat bulursam İstanbulda Aydos ormanlarında sürüş yapıyorum fakat daha aktif bir sürüş maratonuna geçeceğim için lastiklerimde değişikliğe gitmek istiyorum. Bu nedenle, herkesin canını sıkan aslında forumda konularıda olan bir yarayı tekrar deşeceğim.
Lütfen konu zaten var demeyin
1. Lastik :
KENDA KWICK TRAX 700X35C (K1053) DIŞ LASTİK

2. Lastik :
KENDA KWICK SEVEN-5 SPORT 27.5 x 1.75 60TPI DIŞ LASTİK

3. Lastik
SCHWALBE BIG BEN GUARD BALLOON 27.5X2.00 DIŞ LASTİK

Sayfalarında paylaşılan bilgileri görsel olarak ekledim. schwalbe daha kalın yapıda ama kalitesi malum.
1,65 lik marathon'larını da ben istemiyorum. 1,75'lik ürününü de bulamadım.
Tavsiyeleriniz nedir? Yardımcı olabilir misiniz?