MustafaNR
Daimi Üye
- Tepki
- 75
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Michelin Pro4 endurance. Yol bisikleti için hem yuvarlanma direnci iyi olan, hem de az patlayan korumalı bir lastik.Merhaba değerli arkadaşlar,
Bisan Grand Tour bisiklet üzerine (700x28C) lastik önerisi alabilir miyim? Fiyat konusunda takıntım yok, sonuçta önemli bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
İstediğim özellikler: Patlamaya karşı dirençli olması ve yol için ideal olması.
Teşekkür ederim.
Hocam yarış sınıfı bir lastik bu. Yuvarlanma direnci çok düşük ama patlak koruması nerdeyse yok. Sizin biraz daha orta sınıf bir lastige ihtiyacınız var. Tur sırasında lastiğiniz patlayıp kenarda tamir etmek istemezsiniz.Dostlar, diğer konumda da sordum ama direnç ve sürüş performansı olarak aşağıdaki lastik nasıl?
(link)
Gatorskin, gatorhardshell, grandprix 4 season@Mustaac hocam merlinde önerebileceğiniz bir lastik var mı peki? Hem dirençli olacak patlamaya karşı, hem de hafif olacak
Merlinden almayı düşünüyoruz. Türkiye'de 2 katından daha fazla fiyatlar. Vergisini versem kargonun yine bayağı kâr etmiş oluyoruz.
G-One Speed'lerin sıfırını bulmak zor. Bulunsa da 300 lira civarı tane fiyatı. Lastikte balon yoksa bence devam, benim arkada da 1 tane var bu şekilde bir sıkıntı olmadı 100 kmdir228847 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar teker de 3 adet yırtık mevcut fotoğraf daki yaklaşık 3 mm derinlikte gibi diğerleri bundan bi tık daha küçük. Sizce bir süre idare eder mi etmez ise değiştirmişken iki lastiği birden mi değiştirmeliyim
Jant iç kalınlığınız kullanacağınız lastik aralığını belirler. 622x.... şeklindeki xden sonraki kısım jant kalınlık ölçünüzü belirtir.Tur bisikletlerinde hangi aralıkta lastik kullanılabiliyor? Üzerinde 700x35 var. Daha ince olması konforu, hızı nasıl etkiler?
bu lastik benim de dikkatimi çekti 700x45 c patlak koruma seviyesi level 7 . Bunlara ek olarak merakımı uyandıran lastikler ;@SeYaP cst platinium protector, 700x35 için patlamaz akmaz kokmaz lastik. Şiddetle tavsiye.