Scudo Sports

Dış Lastik Tavsiyesi

MustafaNR

Daimi Üye
Tepki
75
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Merhabalar Bianchi Toro Bisiklete Dış Lastik Arıyoruz.Üstündekileri Sanırsam 3.Kez Değiştirişimiz,Daha İyi Birşey Almak İstiyorum Yurt Dışı Olabilir.

Jant Ölçüsü:26 x 1.75 2.2 Lastikler Buna Olur Mu?

Scudo
Merhaba değerli arkadaşlar,

Bisan Grand Tour bisiklet üzerine (700x28C) lastik önerisi alabilir miyim? Fiyat konusunda takıntım yok, sonuçta önemli bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

İstediğim özellikler: Patlamaya karşı dirençli olması ve yol için ideal olması.

Teşekkür ederim.

@Anonim Kullanmadım ama 'patlak konusunda' Schwalbe Marathon serisini kullananlar ve memnun kalanlar var. Bildiğim kadarıyla 28c modeli de vardı. Yalnız bu lastiğin dezavantajı ağırlık.

@Ceyhun Özkan aynı sorunu arkadaşımda yaşadı. Ağır olduğunu söyleyenler bayağı var, bisiklette çok fazla hisseder miyim bu durumu?

@Anonim Eğer şuan kullandığınız lastikler 200-250 gram ise hissedersiniz. Ama bacaklarınız kuvvetliyse kısa bir alışma süreci olur. Döner aksam ağırlık konusunda en hassas noktalardan biri.

Merhaba değerli arkadaşlar,

Bisan Grand Tour bisiklet üzerine (700x28C) lastik önerisi alabilir miyim? Fiyat konusunda takıntım yok, sonuçta önemli bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

İstediğim özellikler: Patlamaya karşı dirençli olması ve yol için ideal olması.

Teşekkür ederim.
Michelin Pro4 endurance. Yol bisikleti için hem yuvarlanma direnci iyi olan, hem de az patlayan korumalı bir lastik.
Schwalbe Durano plus kullananlar da memnun olduğunu söylüyor. Ben kullanmadım, yorum yapamayacağım.
Marathon daha çok tur bisikleti için. Yola çok ağır kaçar.

IMG_20200603_174648.jpg
Arkadaşlar teker de 3 adet yırtık mevcut fotoğraf daki yaklaşık 3 mm derinlikte gibi diğerleri bundan bi tık daha küçük. Sizce bir süre idare eder mi etmez ise değiştirmişken iki lastiği birden mi değiştirmeliyim

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Dostlar, diğer konumda da sordum ama direnç ve sürüş performansı olarak aşağıdaki lastik nasıl?

(link)

Tur bisikletlerinde hangi aralıkta lastik kullanılabiliyor? Üzerinde 700x35 var. Daha ince olması konforu, hızı nasıl etkiler?

• Beğen
Tepkiler: Hasannyucell
Dostlar, diğer konumda da sordum ama direnç ve sürüş performansı olarak aşağıdaki lastik nasıl?

(link)
Hocam yarış sınıfı bir lastik bu. Yuvarlanma direnci çok düşük ama patlak koruması nerdeyse yok. Sizin biraz daha orta sınıf bir lastige ihtiyacınız var. Tur sırasında lastiğiniz patlayıp kenarda tamir etmek istemezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: CNC
@Mustaac hocam merlinde önerebileceğiniz bir lastik var mı peki? Hem dirençli olacak patlamaya karşı, hem de hafif olacak :)

Merlinden almayı düşünüyoruz. Türkiye'de 2 katından daha fazla fiyatlar. Vergisini versem kargonun yine bayağı kâr etmiş oluyoruz.

@Mustaac hocam merlinde önerebileceğiniz bir lastik var mı peki? Hem dirençli olacak patlamaya karşı, hem de hafif olacak :)

Merlinden almayı düşünüyoruz. Türkiye'de 2 katından daha fazla fiyatlar. Vergisini versem kargonun yine bayağı kâr etmiş oluyoruz.
Gatorskin, gatorhardshell, grandprix 4 season
Ilk ikisini takınca patlak sorunuyla çok sansssiz değilseniz karşılaşmasınız. Birazcik ağırlardir ama çok iyi seviyede patlak korumasına sahipler. Folding versiyonları gayet de hafifmis. En fazla patlak korumasına sahip olan model gatorhardshell.

Continental grandprix 4 season da çok sevilen bir 4 mevsim lastiği. Onun da iyi seviyede patlak koruması mevcut.

(link)

228847 dosyayı görüntüle
Arkadaşlar teker de 3 adet yırtık mevcut fotoğraf daki yaklaşık 3 mm derinlikte gibi diğerleri bundan bi tık daha küçük. Sizce bir süre idare eder mi etmez ise değiştirmişken iki lastiği birden mi değiştirmeliyim
G-One Speed'lerin sıfırını bulmak zor. Bulunsa da 300 lira civarı tane fiyatı. Lastikte balon yoksa bence devam, benim arkada da 1 tane var bu şekilde bir sıkıntı olmadı 100 kmdir
Tur bisikletlerinde hangi aralıkta lastik kullanılabiliyor? Üzerinde 700x35 var. Daha ince olması konforu, hızı nasıl etkiler?
Jant iç kalınlığınız kullanacağınız lastik aralığını belirler. 622x.... şeklindeki xden sonraki kısım jant kalınlık ölçünüzü belirtir.

Schwalbe Citizen 700x35 Dış Lastik K-Guard Zırh
Marka: Schwalbe
Model:Citizen
Ölçü:700x35
Teknoloji: K-guard
Basınç: 35-65 psi
Ağırlık:520 gram
Yanlar reflektörlü
Telli Yapı
Bu dış lastik patlamaya karşı özel K-Guard zırh tabakasına sahiptir.
Schwalbe markasının asgari koruma standardı vardır. Doğal kauçuk içerir. KEVLAR® elyaflar ile takviye edilmiştir.

Maxxis Overdrive Excel 700x35 Dış Lastik(SilkShield)
Marka:Maxxis
Model:Overdrive Excel
Numara: 700x35
Ağırlık:540 gram
Basınç:75 PSİ
Teknoloji: SilkShield koruma teknolojisi
SilkShield, boncuktan boncuka koruma sağlarken, İpekböceği sadece sırt sırtı altında bulunur.
SilkShield, yan duvarların yanı sıra sırtın altında ek bir koruma seviyesi sağlar.

Arkadaşlar iki lastik arasında kaldım. Fiyat olarak da aralarında 10 tl gibi bir fark var. genel olarak asfalt da kullanım yapan biriyim.

@SeYaP cst platinium protector, 700x35 için patlamaz akmaz kokmaz lastik. Şiddetle tavsiye.

@SeYaP cst platinium protector, 700x35 için patlamaz akmaz kokmaz lastik. Şiddetle tavsiye.
bu lastik benim de dikkatimi çekti 700x45 c patlak koruma seviyesi level 7 . Bunlara ek olarak merakımı uyandıran lastikler ;
1-CONTINENTAL SPORT CONTACT2 700X42C
2-Continental 700x42 Contact
@MakRo senin de kıymetli değerlendirmelerini ve tavsiyelerini merakla bekliyorum.

@Ronin45 700x35c kullanıyorum, denemek için almıştım, tek arkaya çok memnunum, hem fiyat anlamında hemde koruma anlamında, iyi lastik.
Cst diyince 10 yıl önceki lastikler gibi sanılıyor ama çok geliştirmişler kendilerini.
Kaldı ki maxxiste bunların. Bilindik ve pahalı markadan çok daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Ronin45
Geri