Scudo Sports

Dirty Jump....!

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
http://img163.imageshack.us/img163/6558/dsc0009dm1.jpg

(Normalde bu pedal ve sele kullanılmıyor)yanlıs anlasılma olmasın:) :) :)Ayrıca spd'den kolay kolay ayrılamıyorum.........!
http://img341.imageshack.us/img341/4705/dsc0008oc2.jpg

• Beğen
Tepkiler: Özcanak
Scudo
Cidden "Hadi zıpla!" dermiş gibi bir hali var :).
Malzeme listesinin de detaylı bir dökümünü istesek :D? Özellikle kadronun ne olduğunu merak ettim :).

Kadro nun küçüklüğü falan acayip güzel...
Renginin güzelliğini daha önce de yazmıştım...Aklınızda bulunsun Psylo genel yapısı ve yağ kaçırma özelliği yüzünden pek dayanıklı olmayabilir...
Ben Dj de SPD ye karşıyım çünkü ayağınızın her daim serbest olması önemli bu segmentde...

Genel olarak çok güzel bir bisiklet toplamışsınız...Fakat şu jantın marka ve modelini söylemediniz bana:(...daha öncede sormuştum;)...Biraz daha kalın bir lastikle tam canavar olucak gibi:D:D:D...

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@HaliliOzturk

Kadro-DRAG DEVIL 14''ınc
Masa-Psylo race
Vıtes-Deore
Fren-Deore(hydrolıc dısc)
Aktarıcılar-Deore
Aynakol-Zzyzx
Gıdon Bogazı ve Bar-Easton:)
Zıncır-Lx
On,Arka Kaset-Acera
Jantlar-Rıgıda
Lastıkler-Irc mythosxc II

Ohhhh sonunda merak ettiklerim gelmiş:D:D

Rigida'nın hangi modeli?Üstünden okuyamıyorum:( birde sadece disk uyumlu mu??? Çünkü yaklaşık aynı ton göründüğü için Fren yüzeyi göremiyorum;)...

:eek: :eek: :eek: O kadro 15" mi? Yaw ben onu 13,5 falan sandım...Benim kadro 1,5 kat büyük duruyor:eek:ama oda 15"...Şaşırdım valla:D

@johny

Masanın hıcbıryerınde yag sızıntısı yok ama:rolleyes: Daha kalın lastıklerımde var ama ıslak zemınde(camurda degıl)harıtadan yer begen havasında ucuruyo!:( Fotografın altındada belırttıgım gıbı spd uygun degıl ama herzamanda hoplamaya gıdemıyorum.Xc'den kalma bı alıskanlık:)F5'de bıle spd kullanıyorum(alıskanlık ya) kendımı daha guvende hıssedıyorum ve butunlesıyorum.Sonuc olarak DJ'de spd olmaz:D :D :D :D :D Bu arada jantlarda rıgıda(gec oldu temız oldu)

@johny

Valla grızyylı gıbı bıseydı sanırım(yanlıs telafuz edıyor olabılırım)yazı mazı kalmadı,cıktı zamanla:rolleyes: sadece dısc uyumlu ayrıca,cnc gormemıs...!14''ınc'de olabılır.eger 15'e gore ufaksa.demıstımya mınyatur ıste;) ;) ;)

Evet...Demekki Psylo nun hastalığı çoğu kişinin dediği gibi "kronik" değilmiş...Siz Psylo'nuzla, akıtmayan kesim olarak şanslı bir kesime dahilsiniz...:D:D

Haklısınız XC den sonra SPD alışkanlığını kesmek zor olmalı...Birde rahatlık meselesi;)...

@johny

Heralde oleyım:) :)Spd'ye bulasan kopamıyor soyleyeyım.emınım bu konuda bana katılan olacaktır....!

Masanın hıcbıryerınde yag sızıntısı yok ama:rolleyes:
Demişsiniz...Ama galiba aşağıdaki link Psylo'nun bu özelliğini destekliyor...

Hidrolik eksiltme sorunu!!!

Umarım en kısa zamanda sorun çözülür...Yada benim gibi TORA'ya geçin derim Bulursanız...Her zaman 129 falan çalışıyor:D:D

konuyu ilkkez gordum ve dikkatimi ceken ilk sey jantlar oldu.. johny sormus o da farketmis demekki hemen:D :D

@Tugberk Tezel

Tuğberk'cim...Jantlar only disc...Sana pek uymaz...Sen ZAC 19 R dan şaşma bence;)

evet Alican jantlar only disc'mis neyse benim hedefim guzel:D :D umarim su psylo'nun eksilme problemi de azalir freerider

• Beğen
güzel bisiklet rengi çok yakışmış...kazasız belasız...

• Beğen
@johny

Insallah kardes!Sorması ayıp tora'nın fıyatı nedır?Uzun zamandır fıyatları takıp edemıyorum da:(
Halılın bahsettıgı urunu kullanacagım,sonucu mutlaka sızlerle paylasırım....!

TORA Türkiye'de satışı olmayan bir maşa...Ancak bazı bisikletlerin üzerinde geliyor...Benim Tora 318 kodlu olan 2006 Tora...Çağrı arkadaşımdan aldım...O güzelim Killer'ı dağıttığında atladım maşaya...Çünkü tam istediğim maşaydı...Ondan önce Marzocchi Bomber 135 bulmuştum...Ama satıldığı için alamamıştım...Birde o maşanın(Bomber) salınımı çok....Bunda neredeyse yok...

Araştırmak lazım...Bulursan kaçırma derim...;)

• Beğen
Geri