(Normalde bu pedal ve sele kullanılmıyor)yanlıs anlasılma olmasınAyrıca spd'den kolay kolay ayrılamıyorum.........!
http://img341.imageshack.us/img341/4705/dsc0008oc2.jpg
Kadro nun küçüklüğü falan acayip güzel...
Renginin güzelliğini daha önce de yazmıştım...Aklınızda bulunsun Psylo genel yapısı ve yağ kaçırma özelliği yüzünden pek dayanıklı olmayabilir...
Ben Dj de SPD ye karşıyım çünkü ayağınızın her daim serbest olması önemli bu segmentde...
Genel olarak çok güzel bir bisiklet toplamışsınız...Fakat şu jantın marka ve modelini söylemediniz bana...daha öncede sormuştum...Biraz daha kalın bir lastikle tam canavar olucak gibi...
Masanın hıcbıryerınde yag sızıntısı yok ama:rolleyes: Daha kalın lastıklerımde var ama ıslak zemınde(camurda degıl)harıtadan yer begen havasında ucuruyo! Fotografın altındada belırttıgım gıbı spd uygun degıl ama herzamanda hoplamaya gıdemıyorum.Xc'den kalma bı alıskanlıkF5'de bıle spd kullanıyorum(alıskanlık ya) kendımı daha guvende hıssedıyorum ve butunlesıyorum.Sonuc olarak DJ'de spd olmaz Bu arada jantlarda rıgıda(gec oldu temız oldu)
Evet...Demekki Psylo nun hastalığı çoğu kişinin dediği gibi "kronik" değilmiş...Siz Psylo'nuzla, akıtmayan kesim olarak şanslı bir kesime dahilsiniz...
Haklısınız XC den sonra SPD alışkanlığını kesmek zor olmalı...Birde rahatlık meselesi...
TORA Türkiye'de satışı olmayan bir maşa...Ancak bazı bisikletlerin üzerinde geliyor...Benim Tora 318 kodlu olan 2006 Tora...Çağrı arkadaşımdan aldım...O güzelim Killer'ı dağıttığında atladım maşaya...Çünkü tam istediğim maşaydı...Ondan önce Marzocchi Bomber 135 bulmuştum...Ama satıldığı için alamamıştım...Birde o maşanın(Bomber) salınımı çok....Bunda neredeyse yok...