Scudo Sports

Deore zincir Cn-Hg53 ün Piminin Takılması Hk.

Alp Kuterdem

Forum Demirbaşı
Tepki
91
Arkadaşlar 2 gün önce bu zincirden aldım.Fakat bağlantı yeri pimi kmc marka olanınkinden farklı sadece bir tane 1 cm uzunluğunda bir pim var.Kullanma klavuzunda shimano zincir pensesi ile takıldığı belirtilmiş.Bu zincir pensesini almak zorunda mıyım? Her hangi bir sıkıştırıcı ile takamaz mıyım?(ingiliz anahtarına benzeyen sıkıştırma pensesi gibi)
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Scudo
maalesef zorundasınız. ya da 9'lu sisteme uygun sram powerlink ya da kmc'nin 9'lu sisteme uygun geçmeli baklaları o zincirle de kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Alp Kuterdem
@ALP KUTERDEM

o 1 cm uzunluğundaki pimin ön sivri tarafı taktıktan sonra kırılacak haberin olsun :) çabuk kırılacak şekilde üretilmiştir. uygun takım ile yapman daha iyi olacaktır ama yoksa ve yakınlarındada bir bisikletçi yoksa pense ve çekiçlede dikkatli şekilde takabilirsin.takımın yoksa sökebilme ihtimalin cok zayıf o yüzden uzunluğu iyi ayarla sonra tak.Uzunluk hesabı formumuzda resimli olarak anlatılıyor aratırsan bulacaksın.Bu yazdıklarımı okuduktan sonra direk takmaya kalkma pense ve çekiçle takabilmen içinde elinin bu işlere yatkın olması lazım pimi kırarsan daha takamadan işte o zaman gerçekten uygun anahtara ihtiyacın olacak böyle işler için mahalle arası bisikletçiler ücret talep etmez ne güzeli bir tanesine götür taksın.

• Beğen
Tepkiler: Alp Kuterdem
@ferhat köse

Evet en iyisi götürüp taktırtmak sanırım cevap yazan herkese teşekkürler:in:

@buğra kuddaş

Anlattığınız durumu hiç denediniz mi? Geçmeli bakla konusunu bende düşünmüştüm ancak shimano zincirde olur mu olmaz mı karar veremediğim için yapmaya kalkışmadım.

@Selim Üsel

Sram da şart değil KMC zincirlerdede aynı parça mevcut.Bulabilirseniz onuda kullanabilirsiniz.9 lu sisteme göre olduktan sonra markası fark etmez.Sizin bakacağınız sadece 9 lu olup olmadığı.

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
Geri