Scudo Sports

Delta Bisiklet Sirkeci Şubesi Açıldı

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.588
Bisiklet
Geotech
Merhaba Arkadaşlar

Kızıltoprak, Ortaköy, Levent ve Acarkent şubesinden sonra şimdi de sirkeci şubesi hizmetinize açılıyor.

Bütün bisiklet sevenlere hayırlı uğurlu olsun.

Adres: Şeyh Mehmet Geylani Mah. Mimar kemalettin sok 5.vakıf iş hanı no:10 sirkeci

Bu da şimdiki hali

http://i199.photobucket.com/albums/aa51/ulasbaydar/IMG_0992.jpg

Scudo
Cumartesi günü görmüştüm. Bisikletler falan vardı ama tam faaliyete geçmediği belliydi. Arkadaşlarla, burayada açılıyo maşşallah demiştik. Delta bisiklete ve bisiklet severlere hayırlı olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: ulas
Teşekkürler arkadaşlar.

Esenler'den orkaköy'e kadar cevırıyordum..Zamanım olmadıgında bıraz sıkıntı oluyordu...Sirkeci şubesinin acılmasına cok sevındım...Bol kazanclar , hayırlı olsun :))

Ben bugün gördüm, corratecleri çekmişsiniz dükkanın önüne tadilat vardı içerde..

Sokağın kalitesi artmış sayenizde. Hayırlısı olsun..

Ama fuarda göremedik sizi.. Neden?

Delta bisiklet ailesine ve tüm bisiklet severlere hayırlı olsun.
Bugün Delta-Kızıltoprakı gezdim, tadilattan sonra orasıda çok güzel olmuş.

işte buuu:D:D:D
ya kackar vardı bana en yakın :D oda ortaköyde :D

ama şimdi bir otobüsle okuldan çıkıp gelebileceğim:D orayada şube açtığınız için çook teşekkür ederiz.....

@ulas

Siz yakında komple toptana geçersiniz gibi geliyor bana kanka.Hayırlı olsun, Allah bol bereket kapıları açsın

• Beğen
Bugun sirkecideydim yenı delta şubesinide ziyaret ettim dızaynı çok şıkdı. yavas yavas malzemeler gelıyordu kaskları ınceledm guzel modeller vardı bıtanede aldım odemeye geldık aklıma gelen basıma geldı daha post makınesı gelmemıstı :D neseki komsu esnafın postundan cekdırdıkde kaskımızı aldık :) Bugun bızle ılgılenen kaskları tek tek gosterme zahmetınde bulunan abimizede tesekkuru borc bılırım :) buda aldıgım kask :D
(link)

• Beğen
İzmir'e de bir şube açsınlar artık. Rekabet ve fiyat açısından İzmirli bisikletçiler içinde iyi olur

Delta zincirine bir halka daha eklenmiş..
Hayırlı olsun sevgili Ulaş...
Bol kazançlar diliyorum..
.
.

• Beğen
bu gün sirkeci şubenize gittim kadro sordum..
geçekten çok güzel olmuş kendini belli ediyor hemen...
direkt gözüme çarptı orada...
bisikletler de dizilmiş:D

hayırlı olsun tekrardan...

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar en kısa zamanda resimleri de ekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: yusuf bekar
Geri