Scudo Sports

Delta Bisiklet Mersin Şubesi Açılıyor

ulas

Forum Bağımlısı
Tepki
9.587
Bisiklet
Geotech
Merhaba Değerli Arkadaşlar,

Adana ve Göktürk şubelerimizden sonra Mersin şubemiz de açılıyor.

Mersin Delta Bisiklet şubesi önümüzdeki günlerde açılıyor. Mersinli bisikletçilerin yoğun talebi üzerine

DUMLUPINAR MAHALLESİ DUMLUPINAR CAD NO: 10-B MERSİN adresinde yeni şubemiz açılacaktır.

Bütün bisiklet camiasına duyurulur.

İrtibat: 0 535 465 19 05 Zafer Adlan

Sevgi ve Saygılarımızla

Scudo
İşte bu sevindirici bir haber. Bugün bisiklet sürerken buradaki kayda değer bisiklet dükkanlarını (benim bildiğim bir tane vardı şu ana kadar) düşünüyordum ve keşke başka alternatif de olsa diyordum. Zira İkili ilişkilerinden pek memnun değildim mevcut dükkanın.

Umarım şubeniz firma olarak sizin ve müşteri olarak bizler için hayırlı olur.

@AykutÇ.

"Zira İkili ilişkilerinden pek memnun değildim mevcut dükkanın." demişsiniz çok doğru demişsiniz tek başıma gelince ilgisiz velimle gidip alıcı gözle bakınca çok ilgililer.

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
Bugün aldığım en iyi haber gerçekten. Gerçekten çok büyük bir sürpriz oldu ya. Yeter artık her şeye kargo parası ödediğimiz. İnanın mersinde antmen haricinde ciddi bir bisiklet bayii'si yok. O da bir yere kadar. Delta bisiklet gerçekten çok büyük bir artı olacak Mersin için.

@Cem Bayıll

Valla ben ilk gidişimde kesin alıcı olduğumu, kasktan tamir setine kadar, kısaca bisikletin kendisi hariç ne varsa hepsini topluca alacağımı söylediğim halde pek umursanmadım. Hani yoğunluk olur, o an kafaları başka bir şeye bozuk olur anlarım ama yok. 1 saat kadar durdum dükkanda abartısız. Bir usta güler yüzlüydü saolsun ilgilenmeye çalıştı biraz ama alım-satımla, müşteriyle asıl uğraşan kişiler pek umursamadı gibi beni. Ödeme kısmına geldiğimde, direk nakit vereceğimi, taksit vs istemediğimi ve mümkünse o çerçevede uygun bir indirim yapmalarını rica ettim. "Zaten taksitle alışveriş yapmıyoruz." diye tepki aldım dükkanın sahibi olan kişiden gayet soğuk bir şekilde. "Çokta umrumuzda değil senin bizden ürün alman" der gibi bir halleri vardı.

Ondan sonra tüm alışverişlerimi internet üzerinden yapmaya başladım. Ama görmeden bilmeden almak tereddütte bırakıyordu hep. Umarım bu vesileyle çözülür bu sıkıntı da.

decatlonun açılmasından sonra.. delta bisiklet gibi güzide bir firmanın mersinimizde açılarak rekabet-kalite-müşteri memnuniyeti ve de ustalık! gibi standartları... opsiyonel hale getireceğine bu anlamda çıtayı yükselteceğine çok sevindiğimi bildiriririm...:) tekrar hoşgeldin delta...

• Beğen
Tepkiler: Cebrail Tunç
@ulas

Ulaş Bey merhaba. Size öm gönderemiyorum. E-mail adresinizi bana öm olarak atarsanız sevinirim :)

Saygılar.

adanada delta bisiket nerede acaba adresini verirmisiniz

heycandan ilk sayfayı okumadan "açılış ne zaman" diye sordum.. :) hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: AykutÇ.
@Halil özcan

Delta Bisiklet'in sitesinin yalancısıyım :

Delta Bisiklet Adana Şubesi
Adres: Özdemir Sabancı Bulvarı Benyeş Sitesi No:66 ADANA Tel: 0 322 999 47 87
Mail: adana@deltabisiklet.com

Bursa da varmı bu delta yada açılacakmı

delta yerine tecathlon açılmasını tercih ederim klasik üçe al 10 a sat mantığı diğer döviz üzerinden satış yapan bisikletçilerden bir farkı olduğunu sanmıyorum. varmı yoksa?

Geri