Scudo Sports

Değirmendere Bisiklet Grubu

a.m.g

Üye
Tepki
2
Bisiklet
Bianchi
Kocaeli ilimizin hemen hemen her noktasına özellikle Değirmendere ve Gölcük tarafların bir çok köye turlar düzenliyoruz.
Her hafta cuma günleri Değirmendere sahilinde toplantımız oluyor ve özellikle haftasonunu değerlendirebilmek amacıyla geziler planlıyoruz.
Sizlerde bizimle turlarımıza katılmak isterseniz aşağıda vermiş olduğum linkten bizimle irtibata geçebilirsiniz.

(link)

Scudo
yol bisikleti almak üzereyim, genellikle köylere, dağlara mı tırmanıyorsunuz? öyleyse sizinle gelmem imkansız çünkü bisikletim uygun değil. ancak uzun yol yapıp mesela sapanca gölüne, ya da ne biliyim yalovaya ya da asfalt arazide falan sürüyorsanız katılmak isterim gezilerinize.

Kocaeli ici grubumuza katilmak isteyen herkezi bekleriz

değirmendere gölcük merkezli grup faaliyetlere devam ediyor. başta gölcük ün köyleri nüzhetiye, sofular, senaiye olmak üzere izmit, sapanca, kartepe, karamürsel ve yalova ya turlar düzenlemekteyiz. katılım sadece değirmendereyle sınırlı değildir. marmara bölgesinden katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten turları takip edebilir. cuma akşamı toplantılara iştirak edebilirler.
(link)

Merhaba, Değirmendere'de oturuyorum yol bisikletine yeni başladım, sürüşlerde katılmak isterim.

Geri