Scudo Sports

Deda Elementi Component Tavsiyesi.

Tepki
1
Arkadaşlar herkese merhaba bir süredir toplamakta olduğum yol bisikletim için gidon, gidon boğazı ve sele borusu tavsiyesine ihtiyacım var. Beğendiğim modellerin linkini paylaşıyorum. Her üç parçanın aynı marka olması benim için önemli ve fiyatlar parça başı 75 euroyu geçmemeli. Mağlum vergiden kaçınmak için. Deda Elementi parçalar beğendim. Bu markayı kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirsem sevinirim. Yada diğer markalardan kullanıp memnun olanların tavsiyelerine de açığım. Son olarak hafiflik de gözettiğim bir diğer konu. İşte beğendiklerim:

(link)
(link)
(link)

Scudo
Gidon boğazı olarak 130mm Zero 1 kullandım yakın zamanda ise Quattro boğaz ve RSX02 sele borusu aldım, hem bütçeme hemde zevkime hitap ediyorlar. :in:

• Beğen
Tepkiler: Osman SUNEL
deda olmazsa olmaz değil benim için. tavsiyelere açığım dediğim gibi. kullanıcı yorumları fiyat, hafiflik ve dayanıklılık gözeterek bir karar verip alıcam. Aynı marka parça toplamamın sebebi daha profesyonel duracağını düşündüğüm için..

Gidon boğazında model olarak Zero 100 olmasını özel bir nedeni var mı? Ben aşağıdaki ürünü kullanıyorum ve gayet memnunum.

(link)

@Osman SUNEL

Ben de DEda lastik kullandigim icin tavsiye olarak yazdim zaten....

http://www.dedaelementiruote.com/images/Grinta/GrintaFoot.png

Arkadaşlar merhaba Bike 24 ten DEDA VİNCİ gidon seti sipariş verdim bilenler varsa negatif ve pozitif yönlerini yorum yaparlarsa çok sevinirim saygılarımla...

Arkadaşlar merhaba Bike 24 ten DEDA VİNCİ gidon seti sipariş verdim bilenler varsa negatif ve pozitif yönlerini yorum yaparlarsa çok sevinirim saygılarımla...
Forumdan birisi cevap yazana kadar yabancı sitelerin yorumlarını okuyabilirsiniz 😀

(link)

(link)

Geri