Scudo Sports

Decathlon istanbul da yeni mağazasını açıyor

m.boran

Üye
Tepki
11
İsim
muzo
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
müşteri temsilcisinden aldığım bilgiye göre Decathlon firması marmara forumda Aralık ayında yeni mağazasını açıyor...

Scudo
Ankara'ya da bir mağaza yetmiyor. Hemde uzak bir yerde.

Bence Ankamall gibi merkez bir yere de açmaları lazım.

@Sercan Can

Size katılıyorum bende istanbul sarıyerde oturuyorum ve Decathlon'nun tek yeri bayrampaşada kaç vesait yaptığımın haddi hesabı yok. Onu geçtim sırf gidiş gelişte harcadığım zaman bile günümü bitiriyor :( Daha merkezi bir yerlerde başka şube de açmalılar bence...

@semih çelik

Yollarda bu kadar kasap varken sen bana bisikletle trafiğe çık diyosun :D Google maps'den bir yol tarifi baktım şimdi bana çizdiği en kısa rota 27 km :D Bunun da gidilip gidilemezliğini tartışmıyorum bile yolları hiç hesaba katmıyorum yani :D :D İstersen linki de gönderebilirim sana bir de sen bak :D

yok gerek yok :) ben oralarda dogdum büyüdüm trafik ne kadar ürkütücü olsada bisikletin trafikde son derece yeri var 27 km lik bi mesafeyi ihtiyacını görmek icin gitmiyceksen bisikletin benm icin canı cehenneme :) ki senin araç güzergahlı bi rotaya uymana gerk yok cok rahat 20 km ye indirirsin o ortayı istanbullu olmak istanbulda yasamakla bitmio reis :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
20 Km'ye indirmem için ormana da girmem gerekir heralde. Bu da " Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak " gibi bir şey... Ve son olarak ben şunu söylim ben bisikleti spor amaçlı kullanıyorum oraya buraya gidip alışveriş yapmak için değil eğer amacım o olsaydı şuan altımda güzel bir MTB olurdu bende her sabah eve ekmek almak için bisiklete binerek güne başlardım ... :)

ha bi de biraz daha cesit ve ve biraz daha kaliteli seyler getirmeliler

sahilden marmara foruma kadar bisiklet yolu var rahat gidiliyor, tabi e5 tarafından gelmesi birazdaha zor

@hamibektas

abi sen en azından avrupa yakasında oturuyorsun ben kadıköyde oturuyorum

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Onat GÜRSOY

Beterin de beteri var diyosun yani kardeşim :)

arkadaşlar decathlondan internet veya telefonla alış veriş yapılıyomu.ben samsunda oturuyorum.yardımcı olursanız sevinirim

@yavuzhan

Öyle bir ihtimal olduğunu sanmıyorum... Decathlon'un sitesi stok durumunu, ürün bilgisi ve fiyatını bir de iletişim bilgilerini öğrenmek için var gibi bir şey...

Decathlon'un bir süredir online satışı var.

(link)

@Edip Dinçer

Varmış. Haberim yoktu benim. Neyse öğrenmiş oldum. Bilgi için teşekkürler :)

@hamibektas

Ürün yelpazesi konusunda pek tatmin edici değil yalnız şu anda.. =)
Dükkanda yüzlerce çeşit varken, internet sitesinde toplam 2 sayfalık bisiklet ürünü var =)

@Edip Dinçer

Yavaş yavaş eklerler. O da olmadı telefonla arar daha geniş kapsamlı bilgi de alınır. Önemli olan online satışın başlaması idi :)

ilginiz için çok teşekkür ederim. beni büyük bir sorundan kurtardınız.

Geri