Scudo Sports

decathlon fiyatları - part 2

Triban 540'ı 3699'a çıkarmışlar:confused:
Düşünüyordum,hep düşüneceğim galiba..

Scudo
Adam ticaret yapıyor beyler. Asıl ucuzum diyebilmek adına kötü ürünlere kaldık. Bisiklette değil on da 900 af ultra bile geldi. Yani büyük bir ihtimalle adam gözlem yapıp strateji belirliyor. Ben bayağıdır gitmiyorum Decathlon'a. Çünkü bişi yok alabileceğim. Bence bundan sonra alışalım, enflasyona ve kötü ürüne.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BEYAZ olan mataraya talep artınca fiyatı hemen yükselmiş 17lira olmuş.. diğeri hala 20lira :D

(link)

(link)

Benden de size suyunuzu serin tutacak, hatta serinletecek bir çözüm. Hem de ucuz.

Eski yün çorap(yıkadıktan sonra kullanırsanız daha iyi olur ama tercih sizin), bu çorabı suluğunuza geçiriyorsunuz ve ıslak tutuyorsunuz(mesela her doldurduğunuzda ıslatarak, içme suyu kullanmak mecburi değil).

decathlon ürünlerinin kalitesi kesinlikle üst düzey değil ama fiyatlar üst düzey. Geçen yıl btwin triban 500 350 euro idi seri sonu iken 300 euro"ya indirmişlerdi. Dün gittim baktım 450 euro olmuş, %40-%50 fiyat artırmak nedir arkadaş?

@BisikletKolikK
Kendisi ile eşit seviyedeki bisikletler de aynı fiyatta. Pahalılık durumu sadece Decathlonda değil her yerde.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Hocam ama bir anda %30 zam yapılması anlamına gelmiyor bu dedikleriniz.

decathlon'un indirim stratejisi nasıl? kışın triban 500 -tabii kalırsa- fiyatı 1400'lere düşer mi acaba?

@kapluj
önceki mesajlardan gördüğüm kadarıyla sağlam düşüyor fiyatlar.

@kapluj birisi şu an 2600 lira olan 520'yi, mart gibi 1500 liraya almış..

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Geri