Scudo Sports

DAWES' e Göre V fren

badumania

Aktif Üye
Tepki
115
Bisiklet
Fuji
Arkadaşlar 92 model DAWES marka MTB elime geçti ancak frenleri eski telli V fren bunun yerine yeni tip V fren uyarmı teşekkür ederim..

Scudo
uyar sadece eski tip aparatları pivotlardan söküp yeni tipleri takın sorun olmayacaktır eski tip dediğiniz sanırım üçgen şeklinde tel duruşu olan tipler

• Beğen
Tepkiler: badumania
@sezai arabacıoğlu

Aynen öyle üçgen şeklinde olan çok teşekkür ederim..

@Tayfun Atakan

En kısa zamanda fotoğraflarını paylaşacağım..

üçgen diye bahsettikleriniz büyük ihtimalle cantilever fren. . .
misal : (link)

uyum konusuna gelince eskiden bianchi aspidim vardı yine öyle cantilever frenli sonra değiştirmiştim ben de v-fren yapmıştım tabi kolların da v-fren uyumlu olması gerek bilginize . . .

@ozan erdem

muhtemelen kollarıda değiştireceğim 20 yıllık fren kolu bir gün elimde kalırsa yokuş aşağı sıkıntı olabilir :D

Geçenlerde Ankara'da böyle bir değişim yapıldı. Kollarda uyum sorunu olmadı. Eğer kolların bağlantı parçaları sağlamsa sıkıntı olmayacaktır.

• Beğen
Tepkiler: badumania
@buğra kuddaş

o galiba benim DAWES evet sorun olmadı süperde oldu hatta :D teşekkür ederim

V fren pivotları aynı sonucta kadrodaki yerleri. Komple v fren ayaklarını takım olarak alırsan sorun olmaz. Elinde bulunan kollarlada kullanabilirisn. Ama eski die deiştirceksen o ayrı.

@Uğur Recep AKGÜL

dediğiniz gibi sorun olmadı bisiklet çok kullanılmadığı için fren kolları gayet temiz ve sağlam çıktı teşekkür ederim ilginize

Geri