@Yasin Büyük
Merhaba, maalesef tavsiyenizi çok geç okudum. Yine de sizin de söylediğiniz gibi Aktur'da konakladık. Kızkumunu maalesef atladık. Artık bir dahaki sefere. Sizin yönde daha dik çıkışlar olduğunu biliyorum, çünkü inmekte bile zorlandım, bileklerim ağrıdı. Tur planınıza baktım, başladınız mı bilmiyorum ama iyi yolculuklar dilerim.
Merhabalar, turumuzu tamamladık. Yolumuzu biraz kısalttık ama yine de eğlenceli bir tur oldu.Daha önce görmediğimiz yerleri gördük, yeni deneyimler edindik. Tavsiyede bulunan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Turumuzun kısa hikayesini okumak
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=139237 adresinden bulabilirsiniz.
- Yol gösterici ve kaydedici olarak Runtastic Bike kullandım.
- Bükleri gezme şansımız olmadı maalesef. Bodrum'a da gidemedik.
- Aktur harikaydı.
- Hisarönü yüzmek için uygun değil. Dalgaları sayesinde sörfçülerin uğrak yeri olmuş bir mekan. Ama bir gece orada çadır kurduk.
- Aktur-Hisarönü arasındaki çok dik yokuşların başında eski yola girdik. Yol fena değil, çok tenha. Fakat tırmanmaktan kurtulamıyorsunuz. Güzel yanı manzarası iyi, ayrıca vızır vızır geçen arabalar yok, yolun ortasından gidebiliyorsunuz.
Selamlar...