Scudo Sports

Dal-bİs Kuruldu

bhdr48

Üye
Tepki
5
8 kişilik bı bısıklet takımı olusdurduk herkez acemı ama zamanla hersey rayına oturacak dalaman ,ortaca ,köyçeğiz ve göcek'deki bısıklet severlerde davetlıdır:)..saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: nikanam
Scudo
Hayırlı olsun takımınız, böyle haberler başka arkadaşlarımızı da cesaretlendiriyordur eminim.

Bu arada merak ettim, açılımı nedir acaba?

ilk önce grubunuz hayırlı olsun
halil abi ben anladım galiba
"DAL-BİS"
dal:dalaman
bis:bisiklet

DALAMANLI BİSİKLETÇİLER
böyle düşündüm:D

@HaliliOzturk

dalaman bisiklşet demek evın garajını bısıklet atölyesine cevırdık babam artık kızmaya başadı oncelıkle usta olarak bıze onerılerınız nelerdir :) ..?

ya öle abi filan olmuyor bir an kendimi yaşlı hissettim:D
daha 16'dayım hey dost demen yeterl:D

• Beğen
Tepkiler: bhdr48
Takımınız hayırlı uğurlu olsun..

Kazasız belasız bol pedallı günler dilerim..

• Beğen
dalbis grubunuz hayırlı olsun
genelde yazları 1 hafta dalaman incebele geliyorum sizlerle tanışıp
atölyenizi ziyaret etmak isterim

• Beğen
@umicek

arkadaşlar gurubunuz hayırlı olsunn ;)
umicek dostum benide götürürsen yanında ,bende görmek ve tanışmak isterim yeni gurubumuzla.

• Beğen
@hızlı

genç bi grupumuz var ama dalaman bısıklet için çok ıdael bı yer nufusu az kalabalık yok arabalar bısıkletlı turıt kabılelerı qelıyor bazen onlara takılıyoruz göcek koylarına fln gıdıyoruz yuzmeye

arkadaşlar biz turumuzda deniz kenarında çay ile yetiniyoruz :)
dal-bis gurubu turun ardından solugu o güzelim masmavi denizlerde alıyordur. (düsünüce bile kıskandım)

• Beğen
@umicek

Bİde terliyosun abi buz göcek sularına kendını bırakıorum ağaçla deniz içiçe bide halat bağlıyoruz ağaça tarzan gibi suya atlıyoruz bence özgürlük mutluluk bu olsa gerek...bekleriz bıras sıze çocuksuu gelebılır grupumuz 16 17 18 yaşlarından oluştuğu için :D

@bhdr48

sen bakma yaşımızın 29 olduğuna ben hala buyuyemedim :9
cokta mutluyum

bızımde denizmiz var ama giremiyooruz;
yolumaz var ama arabalardan gidemiyoruz;
bi de yaşadığımızı ileri sürüyoruz
adaletmi bu :):):)

• Beğen
@umicek

bence değil abı ben öle metropol sehirlerde hayatda yasıyamam kafayı yerım gürültüden seyden burda herkes tanıdık ama orda kım kıme dum duma :D ...saygılarımla abi

• Beğen
Tepkiler: umicek
dal-bis
arkadaşlar çok çabul sesiniz solugunuz kesildi.
hayırdır turlarınız olmuyormu hic fotograf cekmiyormusunuz ?
bilen bimeyen tüm arakadaşlarımıza yaşagınız yerleri gösterip anlatsanız.
hem arkadaslar yaza az kaldı bu sene dalamana gelirken yanımda bisikletimide getircem yanlız bırakmak yokkkk ona göre :)

Biraz geç farkettim kusura bakmayın , takımınız hayırlı olsun , bizimde Dalyan da bir gurubumuz var , her ne kadar bizde 30 dan genç yok ama kışları tur yapabiliriz ( yazın çalışıyoruz ve hava sıçak) hoşcakalın bisikletle kalın.

Selam bizimde Dalyanda küçük bir bisiklet grubumuz var. Yazları fazla birsey yapamıyoruz ama kışın epey tur yapıyoruz Dalyan-Ağla, Dalyan-Sultaniye, Dalyan-Aşı Koyu gibi. Gökova pedallarımın altında organizasyonuna Dalyan'dan dört kişi katıldık. Kışa kadar bir aktivite yok ama olursa (link) adresine duyuracağız belki sizde katılmak istersiniz sizinde düzenlediğiniz tur ve organizasyonlar olursa buraya mesaj bırakarak bizi haberdar edebilirsiniz

Bir üstteki mesajı görmemişim Levent Sünger'de bizim gruptan

Geri