8 kişilik bı bısıklet takımı olusdurduk herkez acemı ama zamanla hersey rayına oturacak dalaman ,ortaca ,köyçeğiz ve göcek'deki bısıklet severlerde davetlıdır..saygılarımla
genç bi grupumuz var ama dalaman bısıklet için çok ıdael bı yer nufusu az kalabalık yok arabalar bısıkletlı turıt kabılelerı qelıyor bazen onlara takılıyoruz göcek koylarına fln gıdıyoruz yuzmeye
arkadaşlar biz turumuzda deniz kenarında çay ile yetiniyoruz
dal-bis gurubu turun ardından solugu o güzelim masmavi denizlerde alıyordur. (düsünüce bile kıskandım)
Bİde terliyosun abi buz göcek sularına kendını bırakıorum ağaçla deniz içiçe bide halat bağlıyoruz ağaça tarzan gibi suya atlıyoruz bence özgürlük mutluluk bu olsa gerek...bekleriz bıras sıze çocuksuu gelebılır grupumuz 16 17 18 yaşlarından oluştuğu için
bence değil abı ben öle metropol sehirlerde hayatda yasıyamam kafayı yerım gürültüden seyden burda herkes tanıdık ama orda kım kıme dum duma ...saygılarımla abi
dal-bis
arkadaşlar çok çabul sesiniz solugunuz kesildi.
hayırdır turlarınız olmuyormu hic fotograf cekmiyormusunuz ?
bilen bimeyen tüm arakadaşlarımıza yaşagınız yerleri gösterip anlatsanız.
hem arkadaslar yaza az kaldı bu sene dalamana gelirken yanımda bisikletimide getircem yanlız bırakmak yokkkk ona göre
Biraz geç farkettim kusura bakmayın , takımınız hayırlı olsun , bizimde Dalyan da bir gurubumuz var , her ne kadar bizde 30 dan genç yok ama kışları tur yapabiliriz ( yazın çalışıyoruz ve hava sıçak) hoşcakalın bisikletle kalın.
Selam bizimde Dalyanda küçük bir bisiklet grubumuz var. Yazları fazla birsey yapamıyoruz ama kışın epey tur yapıyoruz Dalyan-Ağla, Dalyan-Sultaniye, Dalyan-Aşı Koyu gibi. Gökova pedallarımın altında organizasyonuna Dalyan'dan dört kişi katıldık. Kışa kadar bir aktivite yok ama olursa (link) adresine duyuracağız belki sizde katılmak istersiniz sizinde düzenlediğiniz tur ve organizasyonlar olursa buraya mesaj bırakarak bizi haberdar edebilirsiniz